Deniz Seki aldığı ödülü vefat eden annesine ithaf etti

Deniz Seki aldığı ödülü vefat eden annesine ithaf etti

Evren Yaşlak ve Evrim Yaşlak kardeşlerin ev sahipliğinde Shangri-La Bosphorus İstanbul’da düzenlenen Türkiye’nin ilk tescilli dijital dergisi Evos Angels ve Türkiye’nin ilk internet ödülleri olan Dijital Dünyanın Enleri Ödül Töreni bu yıl 14. senesini kutladı. Ödül törenine sanat, siyaset, iş dünyası dahil olmak üzere birçok isim konuk olurken ünlü isimler ödüllerini aldı.

 

Ödül töreninde Deniz Seki “yılın en iyi kadın pop sanatçısı” ödülüne hak kazanırken ödülünü Çoşkun Sabah’ın elinden alan Deniz Seki, bu ödülü yaklaşık iki ay önce kaybettiği annesi Güler Seki adına aldığını belirtti ve duygularını şu şekilde ifade etti; ’Bugün buraya gelirken süslendim püslendim. İçimden annem bana şöyle seslendi. 1995 yılındaki bir şarkı yarışmasında da aynen öyle demişti; ‘’Kızım hayat devam ediyor, yoluna devam et.’’ Ben de öyle yapıyorum. Bu ödülü canım annem Güler Seki’ye ithaf ediyorum.’’

 

Ünlüler geçidinin yaşadığı törende, Deniz Seki ve Çoşkun Sabah’ın Hatıram Olsun şarkısına yaptıkları düet geceye damgasını vurdu.

Bir yanıt yazın