Deniz Akkaya ve Selin Ciğerci arasındaki savaş yeniden başladı

Deniz Akkaya ve Selin Ciğerci arasındaki savaş yeniden başladı

Yıllardır aralarında polemik yaşanan Deniz Akkaya ve Selin Ciğerci cephesinde yeni gelişmeler yaşanmaya başladı.

 

Bir TV. programında ve sosyal medyada Murat Ağırel’in Dilan Polat’tan sonra Selin Ciğerci’nin de MASAK tarafından incelenmesi gerektiğini söylemesinin ardından Deniz Akkaya çektiği videolarla Selin Ciğerci’ye seslendi.

 

Geçtiğimiz yıllarda Deniz Akkaya’nın Selin Ciğerci hakkında fuhuş yapıyor olmasından dolayı anne olamayacağını ve evlatlık edinemeyeceğini söylemesi üzerine Ciğerci, Akkaya’ya dava açmış ve bu davayı kazanarak Deniz Akkaya’nın 23 Ağustos 2021 tarihinde tutuklanarak 3 gün cezaevinde yatmasına neden olmuştu.

Deniz Akkaya, Dilan Polat ve eşi Engin Polat olayı sonrasında Selin Ciğerci hakkında evlat edinmesini “Çocuk Ticareti olarak” değerlendirerek Ciğerci’nin kızına çok üzüldüğünü belirterek olayı Selin Ciğerci’nin eşi futbolcu Gökhan Çıra’ya getirerek “Ayağı on kez çimene değmiş futbolcu, oynadığı takımı nasıl aldı ordan başlamak lazım” dedi.

Deniz Akkaya paylaştığı videolarda Selin Ciğerci’nin 2.Sayfa programına katılarak orada ağlayarak yaptığı açıklamaları eleştirerek “Selin Ciğerci’nin kızından sıkıldığını duyduğunu ve buna üzüldüğünü belirtirken Selin Ciğerci’ye “Bu çocuğu bahane ederek Amerika’ya topuklama peşindesin. Çünkü bugün olmasa yarın sen buradan içeri gireceksin, bunun farkındasın” dedi. Sonra kendi cümlesiyle Selin Ciğerci’ye “bilmediği din ve ahlak bilgisi dersini” verdi.

Deniz Akkaya, Selin Ciğerci ile tartışmasına birden Dilan Polat’ı da dahil ederek “Bunlardan bir tane daha var. “Sizin gibiler ancak devlet izin verdiği sürece nefes alır!” açıklamasında bulundu. Ayrıca Ciğerci’nin kızı Ayşe hakkında konuştuğunu da ima eden Akkaya kızının adını kimsenin ağzına alamayacağının altını çizdi.

Bir yanıt yazın