Deniz Akbulut kendi filminin çekilmesi için Acun Ilıcalı’ya seslendi

Deniz Akbulut kendi filminin çekilmesi için Acun Ilıcalı’ya seslendi

Bir dönem Yeşilçam’ın aranılan yıldızlarından biri olan ve 28 yıl önce gözlerini kaybeden Deniz Akbulut uzun bir aradan sonra sessizliğini tekrar bozdu.

 

Gözlerini kaybettiği günden sonra adeta inzivaya çekilen Deniz Akbulut ışıltılı dünyadan vazgeçse de kendine yeni bir hayat kurdu ve pes etmedi.

 

Son dönemlerde Akbulut, Avcılar ve çevresinde yaşamlarını sürdürmeye çalışan sokak çocukları için gönüllü çalışmalar yaparken Engelliler Vakfı’nda da aktif çalışmalarına devam ediyor.

 

2018 yılında “Film Gibi” adlı otobiyografisi yayınlanan Deniz Akbulut şimdilerde de filminin yapılmasını istiyor. Bu projesi için destek arayan ünlü sanatçı kendisine destek olması için Acun Ilıcalı’ya ulaşmak isterken projenin gerçekleşmesi durumunda da gözlerini kaybettiği dönemi kendisi canlandırmak istiyor.

 

Konu hakkında kısa bir açıklama yapan Akbulut “Ben ölmeden filmimin yapılmasını istiyorum. Acun Ilıcalı inşallah sesimi duyar. Onunla görüşmek istiyorum. Ve bu proje için Kültür Bakanlığı’mızın da desteklerini bekliyorum” dedi.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın