DOLAR 32,3312 0.24%
EURO 35,0809 -0.14%
ALTIN 2.300,171,01
BITCOIN 22896801.31377%
İstanbul
19°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

DeFacto’dan zarif ve şık yeni koleksiyon: Touché Privé X DeFacto
  • Magazin Name
  • Moda
  • DeFacto’dan zarif ve şık yeni koleksiyon: Touché Privé X DeFacto

DeFacto’dan zarif ve şık yeni koleksiyon: Touché Privé X DeFacto

ABONE OL
9 Mayıs 2022 16:05
DeFacto’dan zarif ve şık yeni koleksiyon: Touché Privé X DeFacto
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DeFacto, yeni sezona damgasını vuracak bir koleksiyonla bahara ‘merhaba’ dedi. Global moda markası DeFacto, ‘modayı yeniden tasarlama’ vizyonuna sahip Touché Privé iş birliği ile Touché Privé X DeFacto’nun canlı, şık ve güçlü desenlerine hayat verdi.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

Touché Privé X DeFacto’nun kalbinde sofistike bir feminenlik yer alıyor. Bununla birlikte koleksiyon şıklığın yanı sıra konfor da vaat ediyor.

Koleksiyonun makro desenini, sezonun en trend canlı renklerinden biri olan fuşyanın bej ile ilham veren birleşimi oluşturuyor. Bu iki renk, yanına siyah ve beyazı da alarak güçlü bir kombinasyona dönüşüyor.

Özenle hazırlanan koleksiyonda, kalite öne çıkarken, kumaş seçimlerinde saten ve poplin dikkat çekiyor. Satenin parlak ve akışkan görüntüsü, koleksiyona şıklık katıyor. Ana parçalardaki bağlama detayları, fırfır, drape, fiyonk ve püskül kullanımı ise bu şıklığa oyuncu bir görünümle hareket kazandırıyor. Katlı görünümler özellikle etek ve elbiselerde fark yaratıyor.

Touché X DeFacto özel koleksiyonundaki parlaklığıyla göz kamaştıran dokuma takımlar, şık maxi elbiseler, ‘cool’ volan detaylı gömlekler, fuşya renkli gömlek, kimono ve pantolon kombini, modern bir gardırobun iddialı parçalarından olmaya aday.

15 parçadan oluşan bu özel koleksiyon, 27 Nisan’dan itibaren seçili DeFacto mağazalarında ve markanın online platformunda moda tutkunları ile buluşacak.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.