Daha renkli daha eğlenceli bir yaz

Cool ve zamansız göz figürünün sıra dışı formlar ve heyecan verici detaylarla buluştuğu SeeMeye yaz koleksiyonu enerjinizi yükseltmeye hazır!

Daha renkli daha eğlenceli bir yaz

Yaz sıcaklığı hem ruhumuzda hem gardırobumuzda yenilik havası estiriyor. Bu yılın modası rengarenk giysilerinizi renkli, eğlenceli ve trend tasarımlarla tamamlayıp, enerjinizi daha da yükseltebilirsiniz. Atasay’ın yaz için SeeMeye koleksiyonu çerçevesinde ürettiği tasarımlar, farklı zincir seçenekleri, cuff’lar, yüzükler, broşlar ve şahmeranlarla sizi renkli ve eğlenceli bir dünyanın kapısından içeriye buyur ediyor. Cool ve zamansız göz figürünün sıra dışı formlar ve heyecan verici detaylarla buluştuğu koleksiyon, yazın enerjisiyle bütünleşiyor.

Vücut takılarının pozitif gücü

Yaz aylarında büyük ilgi gören vücut takıları da özellikle plaj modasının şık tamamlayıcıları arasında yerini alıyor. Atasay’ın Mystique koleksiyonunda yer alan ve Reiki’de gücü simgeleyen Cho Ku Rei sembolüyle harmanlanan tasarım, yalınlığının yanı sıra pozitif enerjiyi artırmasıyla da stil sahibi kadınların tercihi oluyor. Zarif zincir yorumlarıyla tasarlanan vücut takıları, yaza yeni bir soluk getiriyor.

Güneş, deniz yıldızı, balık, çapa figürleri…

Atasay’da yine farklı kombinlerle tasarlanan ve güneş, deniz yıldızı, balık, çapa gibi figürlerin süslediği sezon trendi tasarımlarla yaz gecelerinin güzelliği katlanarak artıyor.

Atasay’ın sezon ürünleri için Atasay mağazaları veya www.atasay.com adresine uğramanız yeterli.

Bir yanıt yazın