DOLAR 32,3830 0.19%
EURO 35,0919 -0.01%
ALTIN 2.325,460,27
BITCOIN 2280199-0.2238%
İstanbul
17°

AÇIK

19:32

AKŞAMA KALAN SÜRE

CSO ADA Ankara’da Mart ayında bir çok etkinlik sanatseverlerle buluşacak

CSO ADA Ankara’da Mart ayında bir çok etkinlik sanatseverlerle buluşacak

ABONE OL
27 Şubat 2023 18:36
CSO ADA Ankara’da Mart ayında bir çok etkinlik sanatseverlerle buluşacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DÜNÜN BUGÜNÜN TÜRKÜSÜ- ANKARA DEVLET TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU 

2 MART-TARİHİ SALON-19.30

 

Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu’nun 2 Mart’ta gerçekleşecek solo konserinde, Fatma Mete İlhan, Yeter Tunç, Ertan Çıngı, Cengizhan Akar dünün ve bugünün seçkin türküleriyle CSO ADA ANKARA’da müzikseverler ile buluşacak.

 

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 60 TL
2. Kategori: 40 TL

3. Kategori: 30 TL

 

 

AKADEMİE FÜR ALTE MUSİK BERLİN “BAROK DÜNYANIN PIRLANTALARI”

2 MART-ANA SALON-20.00

 

Almanya’nın ve dünyanın en prestijli barok topluluklarından Grammy ödüllü Akademie Für Alte Musik Berlin, CSO ADA ANKARA’nın “misafir yerleşik orkestrası” olarak ikinci konseriyle 2 Mart’ta CSO ADA ANKARA’da müzikseverler ile buluşacak. Geçtiğimiz sene kırkıncı sanat yılını kutlayan başta Grammy olmak üzere pek çok uluslararası kayıt ödülü sahibi Akademie Für Alte Musik Berlin, barok müziğinin en güzel eserlerinden oluşan bir programla eşsiz bir konser deneyimi yaşatacak.

 

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 275 TL
2. Kategori: 200 TL

3. Kategori: 150 TL

4. Kategori: 100 TL

 

CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTASI, ŞEF BAS WIEGERS VE SOLİST SARA DRAGAN
3 MART – ANA SALON – 20:00

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, çağının en büyük virtüözlerinden Sergei Rachmaninoff’u 150. Doğum Yıldönümü’nde Hollandalı şef Bas Wiegers yönetiminde, bestecinin Senfonik Danslar eseri ile anıyor. 19 yaşındaki ödüllü yıldız kemancı Polonyalı Sara Dragan’ın solist olarak yer aldığı programda, sanatçı Henri Wieniawski’nin Fa diyez minör 1. keman konçertosunu seslendirecek.

 

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 160 TL
2. Kategori: 120 TL
3. Kategori: 80 TL

4. Kategori: 40 TL

ALİS HARİKALAR DİYARINDA MÜZİKLİ DANSLI ÇOCUK OYUNU

4 MART-MAVİ SALON-15.00

 

Umut Vardarlı’nın uyarlayıp yönettiği Alis Harikalar Diyarında 4 Mart’ta minik sanatseverler ile buluşacak. Alis’in renkli dünyasını anlatan bu özel oyun CSO ADA ANKARA’da izleyicilere farklı dünyaların kapısını aralayacak.


*Biletler tükenmiştir.

ANTONİO SERRANO

4 MART-ANA SALON-20.00

 

Armonikanın dünya starı Antonio Serrano’nun klasik müziğin harika melodilerine, cazın cesur armonilerine ve senkoplu ritimlerine dayanan yeni projesi “Clazzical” 4 Mart’ta CSO ADA ANKARA’da caz serisi kapsamında müzikseverler ile buluşacak. Eşsiz bir repertuvara sahip bu keyifli konserde Gershwin’in Rhapsody in Blue motifleri, 60’ların Boogaloo’su iç içe geçiyor; Schubert’in ünlü serenatı müzikseverleri Stan Getz ve Joao Gilberto’nun rüya gibi dünyasına götürüyor.

 

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 200 TL
2. Kategori: 150 TL

3. Kategori: 100 TL

4. Kategori: 75 TL

 

 

MÂZİDEN GELEN NAĞMELER – HACI ARİF BEY ESERLERİ

5 MART-MAVİ SALON-11.00

 

CSO ADA ANKARA’nın ‘Kahve Konserleri’ serisi kapsamında gerçekleşen Mart ayındaki ilk konseri ‘Hacı Arif Bey Eserleri’nin icra edileceği Mâziden Gelen Nağmeler, Ankara Devlet Klasik Türk Müziği Korosu’nun solist Ertuğrul Sevindik’e eşlik etmesiyle, 5 Mart Pazar günü saat 11.00’da dinleyicileri ile buluşuyor.

 

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 50 TL

ROBERTO CACCIAPAGLIA “SOLO PİYANO RESİTALİ”

5 MART-ANA SALON-20.00

 

İtalyan piyanosunun romantik ismi ve Ludovico Einaudi ekolünün en önemli temsilcilerinden Roberto Cacciapaglia 5 Mart’ta olağanüstü bir konser vermek üzere CSO ADA ANKARA’ya geliyor. Müzikseverler tarafından “Kalbi piyanosunun tuşlarında atan büyük usta” olarak tanımlanan, Milano doğumlu Roberto Cacciapaglia, klasik müzik ve elektronik müziği eşsiz bir uyumla birleştiren beste ve yorumlarıyla biliniyor. Uzun yıllardır mistik müzik ve dans üzerine araştırmalar yapan Cacciapaglia, araştırmaları sırasında tanıştığı sufizmden beslenen müziği ile dinleyenleri mest ediyor.

 

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 200 TL
2. Kategori: 150 TL

3. Kategori: 100 TL

4. Kategori: 75 TL

 

 

KADINLARIN TÜRKÜ DÜNYASI- ANKARA DEVLET TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU

8 MART-TARİHİ SALON-19.30

 

Şef Necmi Kıran yönetiminde Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu kadın ses sanatçıları kadınların türkü dünyasına özel bir yolculuk yapacak. Kadın sanatçıların hazırladığı “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”ne özel konser 8 Mart’ta CSO ADA ANKARA’da gerçekleşecek

 

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 60 TL
2. Kategori: 40 TL

3. Kategori: 30 TL

CANA GÜRMEN VE CİHAT AŞKIN PİYANO KEMAN RESİTALİ

9 MART-MAVİ SALON-20.00

 

Dört kıtada verdiği konserler, resitaller, seminerler, dersler ve yayınlarla sanatını yansıtan usta keman virtüözü Cihat Aşkın ve Türkiye’nin en geniş repertuvarlı usta piyanistlerinden Cana Gürmen 9 Mart’ta CSO ADA ANKARA’da çok özel bir resitalde bir araya geliyor.

 

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 90 TL
2. Kategori: 70 TL

 

 

BİR VATAN ŞAİRİ ‘MEHMET AKİF ERSOY ANISINA’- ANKARA DEVLET KLASİK TÜRK MÜZİĞİ KOROSU

10 MART-MAVİ SALON-19.30

 

Ankara Devlet Klasik Türk Müziği Korosu sanatçıları vatan şairi Mehmet Akif Ersoy’un şiirlerinden bestelenen eserlerini, 10 Mart’ta CSO ADA ANKARA’da sanatseverler için seslendirecek.

 

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 50 TL

2. Kategori: 35 TL

 

 

CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTASI, ŞEF CAN OKAN VE DANIEL MULLER – SCHOTT
 10 MART – ANA SALON – 20:00

 

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, 10 Mart konserinde yeni kuşak şeflerimizden Can Okan yönetiminde, sahnesini ünlü Alman çellist Daniel Müller-Schott ile paylaşıyor. Daniel Müller-Schott’un Eduard Lalo’nun Viyolonsel Konçertosu’nu seslendireceği konserin programında, orkestra eserlerinde ise Samuel Barber’in Adagio, Richard Wagner’in Tristan   ve İsolde Operası’ndan Prelüd ve Aşk Ölümü ile Parsifal Operası’ndan Prelüd yer alıyor.

 

 

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 160 TL
2. Kategori: 120 TL
3. Kategori: 80 TL

4. Kategori: 40 TL

 

 

ÇOCUKLAR İÇİN GELENEKSEL DOKUMA TEKNİKLERİNDEN KİLİM ATÖLYESİ

11 MART-FUAYE-13.00 / 15.00 (2 seans)

 

Somut Olmayan Kültürel Miras örneklerimizden biri olan Geleneksel Dokuma Tekniklerinden Kilim Dokuma etkinliği eğitmenler Sultan Gürbüzer ve Bilgen Turan yönetiminde minik ziyaretçilerle buluşacak. 11 Mart’ta CSO ADA ANKARA’da gerçekleşecek olan atölyede çocuklara yaratıcılık, motor becerileri, iletişim kurma becerisi gibi birçok kazanım sağlanması hedefleniyor.

 

*Sadece çocuklar bilete tabidir. Anne ve babalar izleyici olarak katılım sağlayabilir.

Bilet temini belirtilen yaş aralığına uygun olarak yapılmalıdır. Yaş aralığının dışında kalan çocuklarımızın etkinliğe katılması mümkün olamayacaktır.

 

Birinci Seans:                         İkinci Seans:

11 Mart Cumartesi                11 Mart Cumartesi

Saat: 13.00                             Saat: 15.00

Yaş Grubu: 8-10 yaş               Yaş Grubu: 11-12 yaş

Sayı: 20 kişi                            Sayı: 20 kişi

 

 

*Biletler tükenmiştir.

BİR GARİP ORHAN VELİ MÜZİKALİ ” REHA ÖZCAN”

11 MART-MAVİ SALON-14.00 / 20.00 (2 seans)

 

Yurt içinde ve yurt dışında 30 bin seyirciye ulaşan Bir Garip Orhan Veli Müzikali, 11 Mart’ta yeniden CSO ADA ANKARA’da izleyicilerle buluşacak. Reha Özcan Kumpanyası’nın sahnelediği Bir Garip Orhan Veli, ünlü şairimiz Orhan Veli’nin kaleminden İstanbul’u, aşkı ve tüm insanlık hallerini kucaklayan bir oyun olarak izleyiciyi sarıp sarmalıyor. Yaşama sevincini, umudu, İstanbul sevdasını kusursuz bir dille aktaran ölümsüz şair Orhan Veli’nin dizeleri, her yaştan, deneyimden, duygudan seyirciyi kucaklıyor. Seyircilerin de sahneyle iletişim kurup akışı yeniden yarattığı bu oyun, bir tiyatro deneyiminden fazlasını sanatseverlere vadediyor.

 

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 150 TL
2. Kategori: 125 TL

MARCELO NISINMAN QUARTET- ASTOR PIAZZOLA ANISINA

11 MART-ANA SALON-20.00

 

Arjantin’in en ünlü ve Avrupa’nın en saygın bandoneon sanatçılarından Marcelo Nisinman, Astor Piazzolla’nın doğum günü olan 11 Mart’ta sanatçıyı anmak için özel bir program hazırladı. Avrupa’nın en seçkin klarnetçilerinden kabul edilen Thorsten Johanns, kontrbas ustası Zoran Markoviç, gerek klasik gerekse elektro gitarda aranılan isimlerden Alberto Mesirca ve bandoneon virtüözü Marcelo Nisinman’ın solistliğinde sahneye çıkacak dörtlü, Piazzolla’nın doğum gününde müzikseverleri tangonun bambaşka aleminde bir yolculuğa çıkaracak.

 

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 125 TL
2. Kategori: 100 TL

3. Kategori: 75 TL

4. Kategori: 50 TL

İNSAN’A- DEVLET ÇOKSESLİ KOROSU

11 MART-TARİHİ SALON-20.00

 

Devlet Çoksesli Korosu; 11 Mart’ta CSO ADA ANKARA Tarihi Salon’da vereceği konserde acı, öfke, umut, kabul ve inkarın sürekli yer değiştirdiği iç dünyamızda müziğe tutunuyor ve sizi insan olmanın ne demek olduğu sorusu üzerine birlikte düşünmeye davet ediyor. Şef Burak Onur Erdem’in yöneteceği Devlet Çoksesli Korosu, “İnsan’a” konserinde Barber, Grieg ve Aşık Veysel’den eserler seslendircek.

 

Bilet Fiyatları: 

1. Kategori: 60 TL

2. Kategori: 40 TL

3. Kategori: 30 TL

 

 

WİGMORE SOLİSTLERİ

12 MART-ANA SALON-20.00

 

Londra’daki dünyaca ünlü Wigmore Hall’un yöneticisi John Gilhooly tarafından kurulan Wigmore Solistleri oda müziği ve resital serisi kapsamında olağanüstü bir programla CSO ADA ANKARA’ya geliyor. İngiltere’nin en önde gelen klarnet virtüözlerinden Michael Collins’in yönetmenliğinde konserler veren “Wigmore Solistleri” oda müziği evreninde yepyeni bir ses, taze bir nefes ve bir mertebe olarak kabul ediliyor.  12 Mart’ta CSO ADA ANKARA’da gerçekleşecek konser programında Mozart’ın, “Klarnet ve Yaylılar için Beşlisi” ile Schubert’in klarnet, fagot, korno, keman, viyola, çello ve kontrbas için yazdığı sekizlisi yer alıyor

 

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 200 TL
2. Kategori: 150 TL

3. Kategori: 100 TL

4. Kategori: 75 TL

NEMETH QUARTET “ULVİ CEMAL ERKİN ANISINA”

13 MART-MAVİ SALON-20.00

 

Ülkemizin önde gelen oda müziği topluluklarından Nemeth Quartet, başarılı piyanist Emre Elivar ile çağdaş müziğe yön veren öncü kuşak bestecilerimizden Ulvi Cemal Erkin’in piyanolu beşlisini seslendireceği konserle 13 Mart’ta CSO ADA ANKARA’da dinleyicileriyle buluşacak. Konser öncesi uzman müzikolog Ersin Antep sanatçılarla 19.15’te fuaye alanında söyleşi gerçekleştirecektir.

 

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 80 TL
2. Kategori: 60 TL

 

 

ANNA FEDOROVA SOLO PİYANO RESİTALİ- FANTEZİ VE GİZEM

15 MART-ANA SALON-20.00

 

Dünyanın en iyi on kadın piyanistinden biri olarak kabul edilen Ukraynalı piyanist Anna Fedorova, 15 Mart’ta oda müziği ve resital serisi kapsamında ilk Ankara konserini vermek üzere CSO ADA ANKARA’ya geliyor. Verbier Festivali, BBC Proms ve Elbphilharmonie Festivali gibi dünyanın en prestijli klasik müzik etkinliklerindeki konserleri ile 2022’ye damgasını vuran Anna Fedorova, bu konserinde müzikseverleri klasik müziğin fantezi ve gizem dolu dünyasında farklı bir müzikal yoluculuğa çıkmaya davet ediyor.

 

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 125 TL
2. Kategori: 100 TL

3. Kategori: 75 TL

4. Kategori: 50 TL

MÜZİKTE ALLA TURCA DÖNEMİNİN ZİRVESİ – VİYANA KLASİKLERİ

15 MART-MAVİ SALON-20.00

 

Soprano Cansu Baş, bariton ve anlatıcı Serhan Bali, piyanist Tutu Aydınoğlu; Osmanlı İmparatorluğunda geliştirilen mehter marşlarının etkisiyle dünyaya gelen ‘alla turca’ (Türk stili) akımıyla en fazla özdeşleşen ve bu stilde en güzel eserleri veren bestecilerle sanatseverleri zamanda bir yolculuğa çıkarıyor. Viyana Klasiklerini oluşturan ana besteciler Haydn, Mozart ve Beethoven’in yanı sıra müzik tarihinde Barok dönemden klasik döneme geçişte önemli bir yere sahip Gluck ve ’İsveçli Mozart’ olarak bilinen klasik dönemin ünlü İskandinav bestecisi Joseph Martin Kraus’un Türk temalı eserleri 15 Mart’ta CSO ADA ANKARA dinleyicisiyle buluşacak. 

 

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 80 TL
2. Kategori: 60 TL

TÜRK DÜNYASINDA KADIN – TÜRK DÜNYASI MÜZİK VE HALK DANSLARI TOPLULUĞU

16 MART-MAVİ SALON-19.30

 

Türk Dünyası Müzik ve Halk Dansları Topluluğu, 16 Mart’ta CSO ADA ANKARA’da Türk dünyası coğrafyasında kadına verilen değerin ve kadın motifinin işleneceği bir konser gerçekleştirecek. Şef Cem Gürdal yönetiminde topluluk sanatseverleri ses ve saz sanatçılarının yorumları ve dans gösterileri ile buluşturacak.

 

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 50 TL

2. Kategori: 35 TL

HEKİMLERİMİZİN DİLİNDEN NAĞME-İ ŞİFA – ANKARA DEVLET KLASİK TÜRK MÜZİĞİ KOROSU

16 MART-TARİHİ SALON-19.30

 

Ankara Devlet Klasik Türk Müziği Korosu sanatçıları 14 Mart Tıp Bayramı Haftası kapsamında, 16 Mart Perşembe günü CSO ADA ANKARA’da tıp alanındaki başarılarının yanında, besteleriyle de kültürümüze eserler kazandırmış bestekarların şarkılarını icra edecek.

 

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 60 TL
2. Kategori: 40 TL

3. Kategori: 30 TL

 

 

DAVE HOLLAND TRİO

16 MART-ANA SALON-20.00

 

Tüm türlerdeki müziğin varoluşuna dair olan tutkusu ve devamlı yenilikçi müzik toplulukları ile iş birlikleri yaparak, yeni müzik dünyaları yaratmaya kendini adaması ile 50 yılı aşkın profesyonel kariyerini sürdüren basçı, besteci ve grup lideri Dave Holland 16 Mart’ta CSO ADA ANKARA’da caz serisi kapsamında müzikseverlerle buluşacak.  Grammy ve 2017’de NEA Caz Ustası unvanı da dahil olmak üzere, kendi alanında en yüksek ödüllere layık görülen sanatçı müzikseverlere unutulmaz bir konser deneyimi sunacak

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 200 TL
2. Kategori: 150 TL

3. Kategori: 100 TL

4. Kategori: 75 TL

ULU KALE, ÇANAKKALE- ANKARA DEVLET TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU

17 MART-TARİHİ SALON-19.30

 

Şef Necmi Kıran yönetimindeki, Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi özel anma konseri 17 Mart’ta CSO ADA ANKARA’da dinleyicisiyle buluşacak.

 

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 60 TL
2. Kategori: 40 TL

3. Kategori: 30 TL

CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTASI, 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA ÖZEL KONSERİ

17 MART – ANA SALON – 20:00

 

Şef Cemi’i Can Deliorman yönetimindeki Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, konserin anlatıcılığını üstlenen Sinan Pekinton ile beraber 17 Mart akşamı, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Özel Konseri ile seyircisiyle buluşuyor.

 

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 160 TL
2. Kategori: 120 TL
3. Kategori: 80 TL

4. Kategori: 40 TL

MELİSSA ALDANA

19 MART-ANA SALON-20.00

 

2019 yılında çıkardığı albümü “Visions” ile pek çok ödül alan, aynı albümdeki Elsewhere parçası ile Grammy’e aday gösterilen Melissa Aldana 19 Mart’ta CSO ADA ANKARA’da. Frida Kahlo’dan ilham alan Aldana, erkek egemen bir toplumda kadın saksafon sanatçısı olarak kendine özel bir yer edindi. Yayınladığı ilk albümünde, tınılarındaki yeni boyutlar ve kendine özgü sesiyle müzik dünyasına imzasını attı. 2022 yılında efsanevi plak şirketi Blue Note Records ailesine katılan sanatçı buradan çıkardığı ilk albümü 12 Stars ile Ankara dinleyicisine eşsiz bir konser deneyimi yaşatacak.

 

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 200 TL
2. Kategori: 150 TL

3. Kategori: 100 TL

4. Kategori: 70 TL

GELENEKSEL ENSTRÜMANLARIN KONTRBAS İLE BULUŞMASI 

20 MART-MAVİ SALON-20.00

 

‘CSO Sanatçıları ile Pazartesi Konserleri’ kapsamında gerçekleşecek konserler serisinin ilk konseri 20 Mart akşamı Mavi Salon’da başlıyor. Kontrbas ve piyanoda Evren Şen, kaval ve balabanda Turgay Pişkin ve konuk sanatçı olarak Japon geleneksel enstrümanı hulisi-shakuhachi ile Kaya Ulaş müzikseverleri dopdolu bir enstrüman buluşmasına hazırlıyor.

 

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 50 TL
2. Kategori: 30 TL

ÖZGÜR AYDIN VE MUHİDDİN DÜRRÜOĞLU “DÖRT EL PİYANO RESİTALİ”

20 MART-ANA SALON-20.00

 

Yıllardır yurt dışında yaşayan ve uluslararası kariyerlerine başarıyla devam eden piyanistler Özgün Aydın ve Muhiddin Dürrüoğlu seçkin bir konser projesi kapsamında bir araya geliyor. Avrupa’nın ve dünyanın önemli salonlarında sahne alan, solist kariyerlerinin yanı sıra oda müziği alanında da dünyaca ünlü isimlerle konserler veren sanatçılar, dünyanın renkleriyle dopdolu eserleri 20 Mart’ta CSO ADA ANKARA’da müzikseverler ile buluşturacak.

 

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 125 TL
2. Kategori: 100 TL

3. Kategori: 75 TL

4. Kategori: 50 TL

 

KAFKASLARDAN ESEN RÜZGÂR- ANKARA DEVLET TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU

22 MART-TARİHİ SALON-19.30

 

Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu tarafından düzenlenen ve Kafkasların tüm kültürel ve müzik/sanatsal renklerinin sergilendiği özel solo konserde, Kafkasların enerjisi dinleyicilere geçecek. Unutulmaz bir deneyim yaşatacak konser 22 Mart’ta CSO ADA ANKARA’da gerçekleşecek. 

 

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 60 TL
2. Kategori: 40 TL

3. Kategori: 30 TL

ŞENAY LAMBAOĞLU

22 MART-MAVİ SALON-20.00

 

Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında katıldığı festivallerle büyük beğeni toplayan yorumcu, şarkı yazarı ve besteci Şenay Lambaoğlu 22 Mart’ta CSO ADA ANKARA’da dinleyiciler ile buluşacak. Yorumculuğunun yanı sıra şarkı yazarı kimliği ve özgün tarzıyla dikkat çeken Şenay Lambaoğlu’nun “Hayat Defteri” adlı 5. ve son albümü ile 2021 Mayıs ayında müzikseverlerle buluşmuş ve müzik eleştirmenleri tarafından büyük beğeni toplamıştı. Düzenlemelerini Genco Arı’nın yaptığı “Bilirim”, “Çiçekli Perdeler” ve “Sis” şarkılarıyla kadınlara ilham veren sanatçı konserde en sevilen şarkılarından oluşan renkli bir repertuvarla sahnede olacak.

 

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 130 TL
2. Kategori: 110 TL

 

 

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ORKESTRA AKADEMİK BAŞKENT SEZON KONSERLERİ 5

23 MART-MAVİ SALON-20.00

 

Başkent Üniversitesi Orkestra Akademik Başkent sezon konserlerinin beşincisinde şef Hasan Niyazi Tura yönetiminde, klarnetçi Ecesu Sertesen’e eşlik edecek. Programda H. Uçarsu, H.N. Tura ve Y. Tura’dan eserler yer alıyor. 

 

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 80 TL
2. Kategori: 60 TL

OZ BÜYÜCÜSÜ- MÜZİKLİ ÇOCUK OYUNU

25 MART-MAVİ SALON-15.00

 

Umut Vardarlı’nın uyarlayıp yönettiği Oz Büyücüsü oyunu 25 Mart’ta minik sanatseverler ile CSO ADA ANKARA’da buluşacak.

 

* 4 yaş ve üzeri için uygundur.

Etkinliğe katılan herkes bilete tabidir. (Veli/Çocuk)


*Biletler tükenmiştir.

“GELİN ALLAH DİYELİM” ANKARA DEVLET KLASİK TÜRK MÜZİĞİ KOROSU

30 MART-MAVİ SALON-21.00

 

On bir ayın sultanı Ramazan ayının manevi atmosferinde, en güzel ilahileri ve kasideleri, Ankara Devlet Klasik Türk Müziği solistleri sanatseverler için seslendirecek. Şef Özgür Ulaş Doğanoğlu yönetimindeki konser 30 Mart’ta CSO ADA ANKARA’DA dinleyicileriyle buluşacak.

 

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 50 TL
2. Kategori: 35 TL

 

Detaylı bilgi için; “csoadaankara.ktb.gov.tr” adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Biletler; “biletinial.com” adresi, “SanatCepte” uygulaması ve CSO ADA ANKARA fuaye alanındaki Biletinial gişesi üzerinden temin edilebilir.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.