DOLAR 32,5062 0.17%
EURO 34,7544 0.05%
ALTIN 2.493,871,30
BITCOIN 2024685-1.06372%
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

19:54

AKŞAMA KALAN SÜRE

Çocuk Eğlence Merkezi: Dumadum

Çocuk Eğlence Merkezi: Dumadum

ABONE OL
24 Eylül 2021 13:36
Çocuk Eğlence Merkezi: Dumadum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çocuklar için modern ve yenilikçi eğlencenin yeni bir adresi var: Dumadum Çocuk Eğlence Merkezi. Beylikdüzü çocuk eğlence merkezi Dumadum, çocukların doyasıya eğlenecekleri , unutamayacakları anlar yaşayacakları yepyeni ve bambaşka bir dünya. İstanbul Beylikdüzü’nün en merkezi noktasında yer alan Dumadum, konsept bir çocuk eğlence mekanı.

Dumadum içinde birbirinden eğlenceli oyun parkurlarının yanı sıra doğum günü ve özel kutlamaların yapılabileceği bir de etkinlik alanı bulunuyor. Dumadum Çocuk Eğlence Merkezi’nde çocukların oyun dışı zamanlarda sevdikleri lezzetli menüleri tadabilecekleri bir kafe var. Dumadum, günümüz çocuklarının arzu ettiği her şeyi aynı çatı altında bulabilecekleri, birlikte zaman geçirip sosyalleşebilecekleri çok yönlü bir kompleks.

Dumadum Çocuk Eğlence Merkezi

Dumadum Çocuk Eğlence Merkezi’nde bir çok farklı parkur bulunuyor. Bu parkurlarda yarışan çocuklar hem bedensel gücünü yükseltmiş oluyor hem de ruhsal doygunluğa ulaşıyor. Zamanını doğru aktivitelerle geçiren çocukların zihinsel gelişimleri de o oranda hızlanıyor. Dumadum’da çok çeşitli oyun parkuru yer alıyor. Parkurların hepsi çocuklara ayrı haz veriyor.

  • Çifte kaydıraktan arkadaşı ile birlikte yan yana kayan çocuk, oyunun heyecanını yaşıyor, hem de hız ve beceri sınırlarını zorluyor.
  • Ropeland ile Örümcek Adam’ın ağlarının izini sürüyor.
  • Volcano oyunuyla minik kahramanlar alevleri söndürüyor: İtfaiyeci olma rüyasını hayata geçiriyor ve hızla kaydıraktan aşağı iniyor.
  • Zipline oyunu, çocuklara adeta uçma hissini yaşatıyor.
  • Döner kaydıraktan kendini bırakan çocuk, top havuzuna ulaşıyor.
  • Ufo oyunu çocuklara dünyayı uzaylılardan kurtarma duygusunu yaşatıyor.
  • Oyunların en keyif vereni içindeki minik bir tehlikeyi aşarak sonuca ulaşma duygusu yaşatandır. Dumadum timsahlı parkurunu bitiren çocuk bu hissi keyifle yaşıyor.

Dumadum Eğlence Merkezi, birbirinden renkli oyun parkurları ile adeta minik survivor’lar yetiştiriyor.

Dumadum Doğum Günü Ve Partileri

İstanbul çocuk eğlence parkları arasından çocuk ihtiyaçlarına empatik biçimde yaklaşan Dumadum, oyunun yanı sıra toplu etkinliklere de ev sahipliği yapıyor. Okul ya da ev fiziki şartlarında yeterince özgür hissedemeyen çocuklar, Dumadum etkinlik alanının büyülü dünyası içinde kutlamalarını neşe içinde gerçekleştiriyor.

Çocukların büyüdüklerinde hafızalarında kalan en önemli anlar olan doğum günleri Dumadum’da bambaşka bir keyifle kutlanıyor. Çocuklar bu en özel günlerinde hem arkadaşlarıyla bir arada uzun saatler geçiriyor, hem eğleniyor hem de kendilerini özel hissediyor.

Dumadum etkinlik alanında doğum günlerinin yanı sıra, Dumadum okul etkinlikleri, Dumadum buluşmaları, sınıf partileri, ve konsept partiler de gerçekleştirilebiliyor. Yerli malı etkinliği, ülke kültürleri ve yemekleri etkinlikleri, dans etkinlikleri, dönem sonu ya da yılbaşı kutlamaları Dumadum’un renkli dünyasında çocuklarla güzelleşiyor.

Dumadum Kafe

Dumadum Çocuk Eğlence Merkezi içerisinde çocukların en sevdiği lezzetleri, eğlenceli sunumlarla servis eden bir kafe de bulunuyor. Oyun arası, oyun öncesi ya da oyun sonrası çocuklar enerjiyi Dumadum yemekleriyle üst noktalara taşıyor. Lezzetli yemeklere eşlik eden hafif içeceklerle çocuklar serinliyor, tazeleniyor. Dumadum kafede servis edilen muhteşem tatlılarla çocukların keyfi doruğa çıkıyor.

Dumadum Dünyası

Dumadum, kapsamlı ve çok yönlü bakışı ile çocukları büyülüyor. Geleceğin büyükleri için her detayı üzerinde iyi düşünülmüş, sağlıklı ve konforlu oyun ekipmanlarıyla donatılmış olan Dumadum, çocukları eğlendirirken hayal dünyalarına yeni renkler ekliyor.

Siz de çocuklarınızı Dumadum’un harika dünyası ile tanıştırın. Unutamayacakları zamanlar geçirsinler ve kişisel öykülerine yeni sayfalar eklesinler.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.