DOLAR 32,3703 0.15%
EURO 34,9665 -0.31%
ALTIN 2.323,980,21
BITCOIN 22800170.39872%
İstanbul
14°

AÇIK

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Cioman kimdir

Cioman kimdir

ABONE OL
27 Eylül 2020 02:42
Cioman kimdir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cioman “Cihan Emre Erdoğan” 05.01.1998 tarihinde Adana’da dünyaya geldikten sonra henüz 2 yaşında iken İstanbul’a yerleşti. Ailesinin yaşadığı maddi zorluklar yüzünden tekrar Adana’ya dönmek zorunda kalan genç fenomen eğitimini Adana’da tamamladı.

Eğitim aldığı dönemlerde oyunculuğa merak salan Cioman tiyatro eğitimi almaya başladı. Son dönemlerde sosyal medyada özellikle TikTok ve Instagram’da yaptığı paylaşımlar sayesinde kısa bir süre zarfında fenomen oldu. Paylaştığı videolar kısa bir süre zarfında izlenme rekorları kırarken mütevaziliği ile takipçilerinin gönlünü de fethetmesini bildi.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar sonrasında yapımcıların dikkatlerini kısa bir sürede üzerine çekmeyi başaran Cioman dizi ve sinema filmi teklifleri almaya başladı. Kendisine gelen teklifleri değerlendirerek Ekim ayında çekimlerine Trabzon’da başlanacak olan 2021 yılının ses getirecek projelerinden birinde rol almayı kabul etti.

Oyunculuğun yanı sıra müzik sektöründe de çalışmalara başlayan genç fenomen “Duramam” adlı şarkısı ile müzik dünyasına ciddi bir giriş yaptı. Şarkısı için klip çeken Cioman’in klibi kısa süre içinde milyonlarca kez izlenirken bu sektördeki başarısını perçinlemeyi başardı. Sosyal medyada takipçilerine yeni bir single çalışmasının müjdesini veren Cioman oynayacağı sinema filminin müjdesini sosyal medya üzerinden duyururken takipçilerinden olumlu yorumlar aldı.
Cioman oyunculuk konusunda daha iyi eğitim almak için Amerika’nın Los Angeles kentinde bulunan ve dünyaca ünlü oyuncuların eğitim aldığı “New York Film Academy”de eğitim alacağının müjdesini de takipçileriyle paylaştı.

Cioman bugüne kadar Arka Sokaklar, Beni Bırakma ve Yemin adlı ekranların sevilen dizilerinde yardımcı oyuncu olarak yer almıştır.

Kamil HIZER / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.