DOLAR 32,6086 0.38%
EURO 34,7905 0.05%
ALTIN 2.498,140,57
BITCOIN 20346281.72019%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Çiğdem Tunç’u yaş gününde sanatçı dostları yalnız bırakmadı

Çiğdem Tunç’u yaş gününde sanatçı dostları yalnız bırakmadı

ABONE OL
26 Ağustos 2019 01:14
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk televizyonlarının en başarılı sunucularından ve oyuncularından biri olan Çiğdem Tunç, bu yıl yaş gününü sanatçı dostları ve arkadaşları ile beraber Asmalımescit’te Windy Room’da kutladı.

Ünlü sanatçıyı bu gecede Mine Koşan, Yonca Evcimik, Murat Parasayar, Burçin Parasayar, Abidin Yerebakan, Esin Yağmurdereli, Sibel Gökçe, Melih Çardak, Açelya Elmas, Nida Şan, Semra Aras, Nesli Özsoy, Mehmet Çepiç, Binnaz Ergin, Hanzade Hatunoğlu, Süreyya Gökhan, Berna Türkkan, Şafak Yavuz, Ali İşitmez, Alper Çorumluoğlu, Deniz Salman ve Ayşegül Güler gibi sanat dünyasının tanınmış isimleri ve dostları yalnız bırakmadılar.

 

Gecede yaş günü pastası kesilirken ünlü oyuncu ve manken Murat Parasayar’ın “Bugün Çiğdem hanımın 25.yaş gününü hep beraber kutluyoruz” sözleri geceye katılan konukların alkışları altında Çiğdem Tunç yaş günü pastasını kesti.

Çiğdem Tunç’un yakın dostlarından biri olan Türk pop müziğinin efsane isimlerinden Yonca Evcimik, gecede sergilediği canlı performans ile yaş gününü kutlamaya gelen konuklara unutulmaz anlar yaşatırken, konukların tezarühatları arasında Türkiye’nin gelmiş geçmiş en iyi oryantallerinden birisi olan Sibel Gökçe küçük bir dans gösterisi sundu.

 

Gecenin bitiminde ünlü sanatçı Çiğdem Tunç’un geceden ayrılan tüm dostlarını kapıya kadar uğurlaması gözlerden kaçmadı.

Kamil HIZER / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.