Cicişler herkesi şoke etti!

Yaptıkları paylaşım ve yoruma sosyal medyadan farklı yorumlar geldi...

Geçtiğimiz yıllarda Twitter’da yaptıkları cesur paylaşımlarla adlarını duyurarak şöhreti yakalayan ve bunu en iyi şekilde değerlendiren magazin dünyasında Cicişler olarak tanınan Esra-Ceyda Ersoy kardeşlerin uzun yıllardır yanlarından bir an olsun ayırmadıkları Sindy adını verdikleri köpekleri geçtiğimiz günlerde öldü.

Köpeklerine görkemli mezarlık yaptırdılar

Köpeklerinin ölmesi üzerine Ciciş kardeşler köpeklerini bir hayvan mezarlığına gömdükten sonra köpekleri için bir mezarlık yaptırdılar. Köpeklerine ait mezarlığın taşına “Seni çok özleyeceğiz. Sen bizim prensesimizsin. Hep kalbimizdesin. Seni hiçbir zaman unutmayacağız” yazdıran Esra-Ceyda Ersoy köpekleri Sindy’in mezarının fotoğrafını sosyal medyada paylaştılar.

Köpeklerinin mezarlık resimlerini sosyal medyadan paylaştılar

Ciciş kardeşler Sindy adını verdikleri köpeklerinin mezar fotoğraflarını paylaşırken”Güzeller güzeli, prenses köpeğimizi kaybettik. Artık o cennette, melek oldu. Sen nurlar içinde uyu Sindy. Ziyaretine ömür boyu geleceğiz” notunu düştüler.

Cicişlerin bu paylaşımının ardından takipçileri ikiye bölünürken bazı takipçileri mezarlığın güzel olduğunu ifade ederken bazıları da abartılı bulduklarını yaptıkları yorumlarla ifade ettiler.

Paylaşıma beğeni ve yorum yağdı

Instagram’da bazı hesap sahiplerinin de Ciciş kardeşlerin köpeklerinin mezarlık fotoğraflarını paylaşırken bu paylaşımlara çok ağır eleştiriler gelirken Ceyda Ersoy’un kendi hesabından yaptığı paylaşıma 2711 beğeni gelirken 153 takipçisi de yorumda bulunurken, gelen yorumların hepsinin olumlu yorumlar olması gözden kaçmadı.

Kamil HIZER / Magazinnamec.om

Bir yanıt yazın