Cezaevindeki Dilan Polat takipçilerinden dua istedi

Cezaevindeki Dilan Polat takipçilerinden dua istedi

Eşinin yanına gitmek istiyor

 

Cezaevinde tutuklu bulunan ünlü fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat bayram mesajı yayınladılar. İkili kendileri hakkında vergi müfettişlerinin raporlarının tamamlayıp iddianamelerinin biran önce yazılması için dua talebinde bulundu. Ünlü fenomenin başka bir cezaevinde olan eşinin yanına nakil olmak için dilekçe verdiği öğrenildi.

 

 

DurakMedya’dan Mustafa Barış Durak’ın haberine göre haklarında suçlamalar nedeniyle tutuklanıp cezaevine konulan ünlü fenomen Dilan Polat dua talebinde bulundu. Cezaevinden bayram mesajı yayınlayan Dilan Polat “Herkesin Ramazan Bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz. İlk defa ailemizden uzak çocuklarımızdan ayrı bir bayram geçiriyoruz.Siz güzel insanlardan tek isteğimiz vergi müfettişlerinin raporu tamamlayıp iddianamemizin yazılması için dua etmeniz.Gün gelecek adalet tecelli edecektir. O gün gelene kadar bizler sükunet ile bekliyoruz.Dualarınızda bizleri unutmayın. İyi bayramlar. Dilan – Engin Polat” denildi.

 

Eşinin cezaevine nakliyesini istedi

 

Öte yandan edinilen bilgiye göre ünlü fenomenin eşinin tutuklu bulunduğu Çorlu Cezaevine nakil için dilekçe verdiği öğrenildi.

Bir yanıt yazın