Ceren Gündoğdu “Telefon” adlı şarkısını kliplendirdi

Ceren Gündoğdu klibinde kendisiyle baş başa kalan cesur bir kadının hikayesini anlattı...

Ceren Gündoğdu yazdığı aşk şarkılarıyla romantik ve melankolik bir müziğin izini sürerken ilk albümü “Kapalı Gözlerle” adlı çalışmasındaki tüm şarkıların sözlerini ve müziklerini kendisi yaptı. Başarılı sanatçı Ceren Gündoğdu “Kapalı Gözlerle” adlı albümünün en hareketli şarkısı olan “Telefon” adlı şarkısını kliplendirdi. “Telefon” adlı şarkıda vokal ve piyanonun ön planlarda olması da dikkatlerden kaçmadı.

Günümüzde bir çoğumuzun cep telefonlarına bağlı olarak yaşadığı bir dönemde nostaljik bir telefon imgesine klipte gönderme yapan Ceren Gündoğdu telefon başında haber bekleyen kadın imgesini kullanmak yerine gelecek telefonu umursamadan telefonunu fişten çekecek ve kendisiyle baş başa kalan bir cesur kadının anlatıldığı hikayesiyle klibinde karşımıza çıkıyor. Klibin yönetmenliğini Mert Akay üstlenirken klipte öfke duymadan veda etmenin dayanılmaz hafifliğiyle dans eden bir kadının hikayesinin anlatılıyor.

Yazdığı aşk şarkılarıyla, derinlere inip kendi hislerini keşfetmekten ve ifade etmekten korkmayan cesur kadınlara alan açmaya çalıştığını söyleyen Ceren Gündoğdu, yalın ve samimi hikayeleri güçlü melodilerle birleştirdiği şarkıları ile dinleyenleri kendi iç dünyasına doğru bir yolculuğa davet ediyor.

Bir yanıt yazın