DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2069710-1.73304%
İstanbul
12°

ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Ceren Gündoğdu “Sağım, solum AŞK” dedi

Ceren Gündoğdu “Sağım, solum AŞK” dedi

ABONE OL
10 Ağustos 2019 01:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mayıs ayında yayınladığı “ Ben Hep Seni Sevdim” adlı şarkısıyla You Tube üzerinden bir milyon izlenme barajını geçen alternatif müziğin romantik sesi Ceren Gündoğdu “Sağım Solum Aşk” adlı şarkısıyla müzikseverlerin karşısına çıkmanın heyecanını yaşıyor.
Söz ve bestesi Ceren Gündoğdu tarafından yapılan “Sağım Solum Aşk” adlı şarkının düzenlemesini Arel Koray Nalbant yaptı. Şarkı için çekilen video klip senaryosunu da Ceren Gündoğdu yazarken, genç sanatçıya bu klipte bir çok müzikal oyuncusu eşlik etti. Video klibin yönetmenliğini de Onur Cabi üstlendi.
“Sağım Solum Aşk” adlı çalışması hakkında açıklamalarda bulunan Ceren Gündoğdu “ Bu şarkıyı güzel şeylerin ansızın kapımızı çalacağına inancımın devam etmesinden dolayı yazdım. Bu şarkı kendisini güzel hissedenlerin etrafına da güzel şeyleri hissettirebileceğinin farkında olanların şarkısıdır” dedi.
Kendi deyimi ile 6 yaşında yol arkadaşım dediği piyano ile tanıştığını söyleyen başarılı sanatçı halen Zorlu PSM prodüksiyonu olan “Damdaki Kemancı” adlı müzikalde “Hodel” karakterini canlandırmaya devam ediyor.
Kamil HIZER / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.