Ceren Benderlioğlu “Adsız Aşıklar” dizisine konuk oyuncu oluyor

Ceren Benderlioğlu “Adsız Aşıklar” dizisine konuk oyuncu oluyor

Adsız Aşıklar: Aşkın Renkli Hikayeleri

Halit Ergenç ve Funda Eryiğit‘in başrollerini paylaştığı “Adsız Aşıklar” dizisi, izleyicileri aşkın büyülü dünyasına sürüklemeye hazırlanıyor. Netflix’te yayınlanacak olan dizi, bir aşk hastanesinde yaşanan sıra dışı hikayeleri konu alıyor.

Aşkın İyileştirici Gücü:

Cem (Halit Ergenç), aşkın dilini çözmeye çalışan ve hastalarına şifa dağıtan bir aşk doktorudur. Eylül (Funda Eryiğit) ise aşkın yaralarını sarmaya çalışan, fedakar bir hemşiredir. Birbirlerinin zıt karakterlerine rağmen, Cem ve Eylül’ün yolları aşk hastanesinde kesişir ve aralarında beklenmedik bir bağ oluşur.

Renkli Bir Kadro:

Dizinin ana karakterleri Cem ve Eylül’ün yanı sıra, aşk hastanesinin renkli hastaları da hikayeye hayat veriyor. Her birinin kendine özgü hikayesi ve aşk deneyimi olan bu karakterler, izleyiciyi kah güldürecek kah ağlatacak.

Konuk Oyuncu Sürprizi:

“Adsız Aşıklar” dizisinin kadrosunda Cansel Elçin, Sedef Avcı, Seda Akman, Yetkin Dikinciler, Rıza Kocaoğlu, Teoman, Cemre Ebuzziya, Başak Daşman ve Erdem Kaynarca gibi ünlü isimler de konuk oyuncu olarak yer alıyor. Bu sürpriz isimler, hikayeye farklı bir boyut kazandıracak ve izleyiciyi daha da heyecanlandıracak.

Yönetmen ve Senarist:

Dizinin yönetmen koltuğunda Umur Turagay, senarist koltuğunda ise Başar Başaran oturuyor. Başaran’ın usta kalemi ve Turagay’ın etkileyici bakış açısıyla “Adsız Aşıklar”, izleyiciye unutulmaz bir dizi deneyimi yaşatacak.

Bir yanıt yazın