DOLAR 32,3169 0.2%
EURO 35,1436 0.03%
ALTIN 2.294,230,75
BITCOIN 22900762.39933%
İstanbul
19°

AÇIK

19:31

AKŞAMA KALAN SÜRE

Cenk Eren “Ahirim Sensin”i Söyledi, Neşet Ertaş’ı Sahnesinde Andı
  • Magazin Name
  • Magazin
  • Cenk Eren “Ahirim Sensin”i Söyledi, Neşet Ertaş’ı Sahnesinde Andı

Cenk Eren “Ahirim Sensin”i Söyledi, Neşet Ertaş’ı Sahnesinde Andı

ABONE OL
27 Eylül 2020 16:16
Cenk Eren “Ahirim Sensin”i Söyledi, Neşet Ertaş’ı Sahnesinde Andı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cenk Eren önceki akşam Ataşehir’deki Muamma’da sahne aldı. Misafirlerini selamlayan Eren “7 ay sonra İstanbul’daki ilk sahneme çıkıyorum. Sizlerle birlikte olmak çok güzel bir duygu, çok heyecanlıyım.” sözleriyle sevilen şarkılarını art arda seslendirdi.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

Muamma’ya Cenk Eren’i dinlemeye Ayta Sözeri,  Deha Bilimlier, İnci Pars-Hüseyin Özgürgün ve Sibel Vatandost gibi tanınmış isimler geldiler.Yakın dostları Ayta Sözeri ve Deha Bilimlier’i  sahneye davet eden Eren, ilk olarak Bilimlier ile “Dalga Dalga”  ardından Sözeri’yle “Büklüm Büklüm” parçasını okudu. Peş peşe gelen muhteşem düetlerle sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Cenk Eren, davetini kırmayarak sahneye çıkan Ayta Sözeri ve Deha Bilimlier’e teşekkür etti.

Eren sahnesinin sonlarına doğru konuklara türküler söyleyerek kulakların pasını sildi. Neşet Ertaş’ı da sahnesinde anan Cenk Eren, ustanın “Ahirim Sensin” eserini de yorumladı. Sahnesinin kapanışında Deha Bilimlier ve Ayta Sözeri’yi tekrar sahnesinde ağırlayan Cenk Eren beraber söyledikleri “Aşkımız Bitecek” şarkısıyla iki saatlik performansını bitirdi.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.