DOLAR 32,3483 0.26%
EURO 35,1132 -0.12%
ALTIN 2.308,021,35
BITCOIN 22839463.15553%
İstanbul
16°

AÇIK

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

Cengiz Kaçan “Aşık Olsam” adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturdu
  • Magazin Name
  • Cengiz Kaçan “Aşık Olsam” adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturdu

Cengiz Kaçan “Aşık Olsam” adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturdu

ABONE OL
8 Mart 2021 16:48
Cengiz Kaçan “Aşık Olsam” adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Müzik dünyasına Kışa Döndü Mevsimler adlı şarkısı2018 yılında ciddi bir giriş yapan başarılı sanatçı Cengiz Kaçan 2 yıllık suskunluğuna son verdi.

Cengiz Kaçan geçtiğimiz hafta söz, müzik ve aranjesini Yüksel Cankurtaran’ın yaptığı, yönetmenliğini Oğuzhan Güzel’in üstlendiği “Aşık Olsam” adlı çalışmasını Yavuz Burç Plakçılık etiketiyle müzikseverlerle buluşturdu.

Cengiz Kaçan’ın şarkısına çektiği klipi izleyen birçok müziksever “Şarkı kadar keyifli ve izlenesi bir klip olmuş” yorumunu yaptı.

Cengiz Kaçan yeni şarkısı “Aşık Olsam” ile dinleyicilerine büyük bir sürpriz yaparken” Herkes güzel bir aşka sahip olmak ister. Ben de bu yüzden “Aşık Olsam” dedim. İlk dinlediğim andan beri şarkımızın enerjisine inandım. Umarım hepimiz için aşk dolu bir sene olur ve dinleyen herkes aşkı bulur” dedi.

 

Cengiz Kaçan Kimdir?

Cengiz Kaçan Kayserili bir anne ve babanın ilk çocuğu olarak 9 Şubat 1983 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Cengiz Kaçan 2009 yılında Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü’nden mezun olmuştur. Müzik yaşantısına daha küçük yaşlarda amatör olarak başlayan Cengiz Kaçan güçlü sesi ve etkili sahne performanslarıyla kısa sürede farklı şehirlere hatta ülkelere taşıdı. Cengiz Kaçan, yılların vermiş olduğu sahne tecrübesi ve oluşturduğu kitle sayesinde etkinliklerin aranan sanatçıları arasında yer alıyor. Sanatçının ilk single çalışması “Kışa Döndü Mevsimler” Ekim 2018’de tüm dijital platformlardaki yerini almıştı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.