DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20832763.22604%
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Cemal Reşit Rey(CRR) Konser Salonu genç müzisyenleri ağırlamaya devam ediyor.

Cemal Reşit Rey(CRR) Konser Salonu genç müzisyenleri ağırlamaya devam ediyor.

ABONE OL
2 Nisan 2021 04:53
Cemal Reşit Rey(CRR) Konser Salonu genç müzisyenleri ağırlamaya devam ediyor.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Mart Çarşamba akşamı klarnet sanatçısı Onur Çalışkan, trompette İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçısı Tolga Bilgin ve vokalde İlyada Zayim’in yer aldığı “ONUR ÇALIŞKAN “ESRİK” FEATURING TOLGA BİLGİN” konseri ile CRR YouTube kanalında müzikseverlerle buluştu.

Geçtiğimiz yıl ilk albümü “Esrik”i yayınlayan Onur Çalışkan; bulunduğumuz coğrafyanın yerel ezgilerini, modern tınılar ve doğaçlamalarla buluşturuyor.

Onur Çalışkan Esrik albümünü şu sözlerle ifade ediyor, “Dinlerken, yaratırken; kendini ortaya koyarak ‘şimdiden’ çıktığın zamanda oluşturulan bu sesler seçkisi, içinde sonsuzluğa yürüyüşü barındıran doğaçlamalarla; uzun soluklu bir yolculukta, uzak soluklu yerlere gitmeye yarayan bir esriklik halidir. Esriklik; bilincin getirdiği yükümlülükleri bir anın ışığında askıya almak, yaşamı yürekten geldiğince kucaklamaktır. Bu albümdeki müzik bu hali hatırlamak ve bir an için soyutlanmaya yarasın diyedir.”

CRR YouTube kanalından yayınlanan konser kaydını bir hafta boyunca ücretsiz izleyebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.