DOLAR 32,3141 0.19%
EURO 35,0862 -0.15%
ALTIN 2.277,470,01
BITCOIN 22782851.1141%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Cem Karaca ve Müzeyyen Senar TRT Müzik’te Anılacak
  • Magazin Name
  • Cem Karaca ve Müzeyyen Senar TRT Müzik’te Anılacak

Cem Karaca ve Müzeyyen Senar TRT Müzik’te Anılacak

ABONE OL
8 Şubat 2021 09:46
Cem Karaca ve Müzeyyen Senar TRT Müzik’te Anılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Unutulmaz sanatçılar Cem Karaca ve Müzeyyen Senar, ölüm yıl dönümlerinde TRT Müzik’te anılacak.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

TRT Müzik, Türk müzik tarihine adını altın harflerle yazdıran Cem Karaca ve Müzeyyen Senar’ı, ölüm yıl dönümlerinde sevenleriyle birlikte “Anısına” programıyla yad edecek.

Eşsiz sesi ve olağanüstü yorumu ile seslendirdiği eserlere yeniden hayat veren Müzeyyen Senar, ölümünün 6. yılında “Müzeyyen Senar Anısına” programı ile anılacak. Programda sanatçının seslendirdiği eserlere ve hayat hikayesine yer verilecek. “Feraye”, “Gurbet Akşamları”, “Ben Küskünüm Feleğe”, “Benzemez Kimse Sana”, “Ömrümüzün Son Demi” gibi daha pek çok eser sanatçının sesinden hayranlarına ulaşacak. “Müzeyyen Senar Anısına” programı 8 Şubat Pazartesi saat 13.00’te müzikseverlerle buluşacak.

Her yaştan müzikseverin kalbinde çok özel bir yere sahip olan efsane sanatçı Cem Karaca, ölümünün 17. yıl dönümünde “Cem Karaca Anısına” programında anılacak. Kendi dönemine damga vuran ve kendinden sonraki kuşakları da etkileyen değerli sanatçının seslendirdiği eserlerin ve hayat hikayesinin yer alacağı özel program, sanatçıyı yad etmek isteyen tüm müzikseverleri ekran başına toplayacak. Sanatçı, “Islak Islak”, “Tamirci Çırağı”, “Resimdeki Gözyaşları” gibi daha birçok sevilen şarkısı ile hayranlarının kalbindeki yere seslenecek. “Cem Karaca Anısına” programı, 8 Şubat Pazartesi saat 17.00’de TRT Müzik’te.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.