DOLAR 32,3726 0.16%
EURO 34,9780 -0.3%
ALTIN 2.324,060,21
BITCOIN 22779251.15178%
İstanbul
14°

AÇIK

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Can Gürzap’tan sevindirici haber

Can Gürzap’tan sevindirici haber

ABONE OL
4 Ekim 2022 00:06
Can Gürzap’tan sevindirici haber
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Prof. Dr. Altuğ Tuncer, uzmanlığı ve tecrübesiyle 888. vakasını gerçekleştirdi. 888. hastası; ekranların ve sahnelerin sevilen yüzü başarılı tiyatrocu Can Gürzap oldu. Aort anevrizması ameliyatı olan ünlü tiyatrocu, şifa ile sağlığına kavuştu.

‘Kendimi çok daha iyi hissediyorum’

Usta sanatçı Can Gürzap (78), tedavisinin ardından taburcu olurken, “Hocamız çok başarılı bir süreç yönetti. Tansiyonum artık daha düzenli. Çok büyük bir ameliyattı. 4 sene önce başlamıştı şikayetlerim. Daha önce farklı ameliyatlarda olmuştum. Ama bunda sonuç gayet iyi oldu. Hastane çalışanları ve Altuğ Bey’den çok memnunum. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Herkes güler yüzlü ve pozitifti. Kendimi çok iyi hissediyorum” dedi.

‘888. vakayı gerçekleştirdik’

Kalp ve Damar Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Altuğ Tuncer, “Can Bey’in, karın damarı genişlemesi tıp dilinde aort anevrizması; halk dilinde karın damarın balonlaşması ile ilgili bir hastalığı vardı. Kapalı ameliyat yöntemi ile stent takılarak başarılı bir şekilde tedavi edildi. Bu ameliyatlarda en önemli nokta damarın hassas bir şekilde kontrol edilmesi ve patlamadan işlemleri gerçekleştirmektir. Damarı patlamadan yapılan bu ameliyatlarda başarı oranı hastanemizde oldukça yüksektir. Can Bey, bu işlemi gerçekleştirdiğim 888. hastam oldu. Şu an durumu gayet iyi, sağlıklı bir şekilde taburcu ettik” açıklamalarında bulundu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.