Çağatay Ulusoy’lu “Gaddar” dizisinin kadrosu şekilleniyor

Çağatay Ulusoy’lu “Gaddar” dizisinin kadrosu şekilleniyor

Daha ekranlara gelmeden sezonun en iddialı dizilerinden biri olmaya aday gösterilen Ay Yapım imzalı ve FOX TV. ekranlarında yayınlanacak olan “Gaddar” dizisinin kadrosu şekillenmeye başladı.

 

Aralık ayıda seyircisi ile buluşturulması düşünülen dizide Çağatay Ulusoy askerden döndükten sonra kiralık bir katile dönüşen Levent adlı bir karaktere hayat verecek. Dizide Çağatay Ulusoy’un rol arkadaşlarından bir olan Onur Saylak ise “Müdür” isimli kötü bir adamı canlandıracak.

 

Dizinin diğer ana karakteri “Levent”’in kardeşi “Rüzgar” rolünde ise Fatih Berk Şahin’i izleyecek olan izleyicilerin bu dizide Çağatay Ulusoy’un sevgilisi rolü için hangi oyuncunun seçileceğini merak ediyor.

 

Çağatay Ulusoy’un yani Levent’in büyük aşkı “Aydan” rolü için kulislerden sızan bilgilere göre Neslihan Atagül, Sinem Ünsal ve  Melisa Şenolsun isimleri geçiyor.

 

Hatırlanacağı üzere Çağatay Ulusoy’un oynadığı “İçeride” adlı dizideki partneri için Bensu Soral ve Yasemin Allen gibi isimler konuşulmuş ama Ay Yapım daha sonra Bensu Soral’da karar kılmıştı

Haber : Kamil Hızer

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın