Burcu Özgür tarihimizi farklı bir dille anlatmaya devam ediyor

Burcu Özgür çalışmalarıyla farkındalık yaratmaya devam ediyor...

Burcu Özgür tarihimizi farklı bir dille anlatmaya devam ediyor

Ülkemizin başarılı sanatçılarından Burcu Özgür “Unutma” adlı eserini sanatseverlerle Art Contact Sanat Fuarı’nda buluşturdu.

Burcu Özgür “Unutma” adlı eserinde “Dün ve bugünde tarihle yaşamak değil tarihten aldıklarını doğru yolda kullanılmasının önemine dikkat çekmek için tarihi yazıları, resimde yapılan portreler ve heykeller dışında görsel bir hikayeledirme yaparak Çanakkale savaşından Cumhuriyetimizin kurulmasına kadar olan süreci anlatmak, yapılan ve yaşananları gelecek nesillere farklı bir dille anlatmaya çalıştım.” diyerek duygularını ifade etti.

Sanatını bambaşka bir dille anlatmaya çalıştığını ifade eden Burcu Özgür Art Contact Sanat Fuarına Türk tiyatrosunun duayen ismi Tamer Levent, Vedat Akdamar ve Şenay Akdamar’ı yönlendirmeleri ile katıldığını ifade etti.

Burcu Özgür’ü bu anlamlı gününde başta Sanata Evet grubuna destek olan Tamer Levent olmak, taverna dünyamızın efsane isimlerinden başarılı sanatçı Atilla Yelken ve Türk pop müziğine damgasını vurmuş olan Atilla Atasoy yalnız bırakmadılar.

Bir yanıt yazın