Burçin Bildik yeni tiyatro oyunu ile karşımızda

Hem keyifli hem yüreklerinizi burkacak bir tiyatro oyunu izlemeye ne dersiniz?

Yeni Gelin adlı dizisinin ve Sağ Salim filminin başrol oyuncusu Burçin Bildik bu kez de hayranlarının karşısına “Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını, 19. Yüzyıl İstanbul” adlı tiyatro oyunu ile çıkmaya hazırlanıyor.

Türk tiyatrosunun değerli yazarlarından Güngör Dilmen’in sıra dışı ve kendine has bir dille kaleme aldığı “Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını, 19. Yüzyıl İstanbul” oyununda Burçin Bildik “Artin” karakterini canlandıracak.

Burçin Bildik oyun ve rolü hakkında yaptığı açıklamada “ Komedi ve dramın iç içe olduğu bir tiyatro oyununda seyircinin karşısında olmaktan büyük bir heyecan duyuyorum. Tiyatro severler oyunu izlerken onları hem yürekleri burkan ama aynı zamanda da keyifli bir oyun bekliyor” dedi.

Eski İstanbul şarkıları ile bezenmiş ve muhteşem bir aşk öyküsünün anlatıldığı “Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını, 19. Yüzyıl İstanbul” 14 Ekim Pazartesi günü saat 20:30’ da Kozyatağı Kültür Merkezi Sahnesinde ve 17 Ekim Perşembe gecesi saat 20:30’da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Sahnesinde seyircilerle buluşacak.

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın