DOLAR 32,3772 0.17%
EURO 35,0404 -0.17%
ALTIN 2.324,760,24
BITCOIN 2264318-0.41362%
İstanbul
14°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Burak Sergen, “Olağanüstü Bir Gece” adlı romanı seslendirdi
  • Magazin Name
  • Burak Sergen, “Olağanüstü Bir Gece” adlı romanı seslendirdi

Burak Sergen, “Olağanüstü Bir Gece” adlı romanı seslendirdi

ABONE OL
27 Ocak 2021 10:36
Burak Sergen, “Olağanüstü Bir Gece” adlı romanı seslendirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İş Bankası Kültür Yayınları tarafından İlknur İgan çevirisi ile yayımlanan Olağanüstü Bir Gece, seçkin bir burjuva olarak rahat ve tasasız varoluşunu sürdürürken giderek duyarsızlaşan bir adamın hayatındaki dönüştürücü deneyimin hikâyesini konu alıyor. Sıradan bir Pazar gününü at yarışlarında geçirirken, belki de ilk kez burjuva ahlakından saparak ‘suç’ işler. Böylece yeniden ‘hissetmeye’ başladığını, kötücül ve ateşli hazları olan gerçek bir insan olduğunu fark eder. İçindeki haz dolu esrime, aynı günün akşamında onu gece âleminin son atıklarının arasına, ‘hayatın en dibindeki lağımlara’ sürükleyecek, varış noktası ise ruhani bir uyanış olacaktır.

Burak Sergen, Stefan Zweig’in Olağanüstü Bir Gece eserini Storytel için seslendirirken, öncelikle böyle muhteşem bir yazarın eserini okuduğu için çok mutlu olduğunu belirtti ve sözlerine devam etti: ‘İlk defa böyle bir şey yapıyorum, insan, roman okuyucularla buluştuğu için çok mutlu oluyor. Bunları hissettim. Ayrıca sesli kitap dinlemenin, kitap okumaya vakti olmayan kitapseverler için çok iyi bir çözüm olduğunu düşünüyorum. Benim için en önemli unsur okuyucularla buluşması.’

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.