Burak Sense “Başka Beden” adlı çalışmasını müzikseverle buluşturmanın heyecanını yaşıyor

Burak Sense Türkiye'den sadece Hande Yener'i dinlediğini açıkladı...

Burak Sense “Başka Beden” adlı çalışmasını müzikseverle buluşturmanın heyecanını yaşıyor

Burak Sense geçtiğimiz aylarda çıkarmış olduğu “Zehirli Ot” şarkısıyla müzik dünyasına iddialı bir giriş yaparak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Burak Sense bu kez de söz ve müziği kendisine ait olan “Başka Beden” adlı şarkısını müzikseverle buluşturmanın heyecanını yaşarken yeni şarkısının aranjesini Cem Ergunoğlu yaparken mix mastering ise Erol Temizel imzası taşıyor.

Aynı zamanda avukat olan Burak Sense müzik hayatına üniversite yıllarında başlamış, tüm çalışmalarında büyük bir titizlikle en ufak detayı dahi atlamayarak kısa sürede müzik hayatında başarılara imza atmayı başardı.

Bir önceki single çalışması “Zehirli Ot” çalışması ile YouTube’da yaklaşık 1 milyon civarında izlenme yakalayan Burak Sense geçtiğimiz günlerde yönetmen Onur Aldoğan’ın çektiği video klibinden kısa bir teaser yayınlayarak büyük bir merak uyandırdı.

Burak Sense kendisini büyük bir Hande Yener hayranı olduğunu ifade ederek, Hande Yener’den ilham aldığını ve sadece Türkiye’de kendisini dinlediğini dile getirirken “Başka Beden” adlı çalışmasının beden ve ruhun çatışması olarak dile getirdi.

Bir yanıt yazın