Burak Deniz’le tanışmak isteyen dünyaca ünlü yıldız kim?

Burak Deniz'den itiraf geldi...

Burak Deniz’le tanışmak isteyen dünyaca ünlü yıldız kim?

İbrahim Selim’in YouTube üzerinden yaptığı programa katılan son dönemin parlayan oyuncularından Burak Deniz ilginç bir itirafta bulundu.

Program boyunca rahat ve içten tavırlarıyla dikkatleri çeken Burak Deniz kendisine yöneltilen “Bu isimlerden hangisi ile yemeğe çıkmak isterdin?” sorusunda kendisine gösterilen ünlü isimler arasında Paris Hilton’u görünce, kendinden emin ve esprili bir tavırla Paris Hilton’un kendisi ile yemeğe çıkmak isteyebileceğini düşündüğü belirterek bir itirafta bulundu.

Burak Deniz’den Paris Hilton itirafı

Ünlü oyuncu Burak Deniz geçtiğimiz yıllarda Paris Hilton’un bir Türk takipçisi vasıtasıyla kendisi ile tanışmak istediğini açıkladı.

Kendisinin Yeşilçam’ın efsanevi oyuncularından Kadir İnanır’a benzetilmesi hakkındaki soruya Burak Deniz “ Kadir İnanır’ın başrolünü oynadığı Karagözlüm adlı filmdeki dönemine benzediğini düşündüğünü” ifade ederken halen dijital bir platformda yayınlanan “Yarım Kalan Aşklar” adlı dizi setinde yaşadığı yoğunluğu ve ekip olarak çıkardıkları işin kendisini tatmin ettiğini açıkladı.

Bir yanıt yazın