DOLAR 32,4532 0.13%
EURO 34,4985 0%
ALTIN 2.476,05-0,27
BITCOIN 2052341-4.3886%
İstanbul
19°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Bu tiyatro başka tiyatro!

ABONE OL
22 Ağustos 2019 00:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir çok çift, sevgili, karı koca ve arkadaşlar birbirlerine güzel hediyelerle jestler yaparlar. Peki siz ve değer verdiğiniz kişi tiyatro severseniz en güzel hediye ne olurdu acaba?

Bir tiyatro oyununa bilet ve beraber gitme mi? Yoksa hayranı olduğunuz bir tiyatro oyuncusu ile tanışmak mı olurdu?

Hiç aklınıza mum ışığında arzu ederseniz şarabınız ve peynir tabağı eşliğinizde, tarihi bir atmosfer içinde kendinizi o tiyatro sahnesinin büyüleyici ortamında sahnede bir oyunun başrol oyuncusu olarak yaşamaya ne dersiniz?

Türkiye’de bir ilk olmakla beraber bu tarzda dünyanın hiç bir ülkesinde dahi deneme ve yaşama şansını bulamayacağınız hayatınızın unutulmaz anlarından birisini sizlere Çimdik Kumpanya’dan Serhan Baykan ve Filiz Kaya sunuyor.

Hollywood’un romantik komedi filmlerinden komik ve unutulmaz sahneleri tiyatro aşığı çiftlere sahne deneyimi sadece sizinle beraber 4 veya 5 çiftle yaşama şansını sunan Serhan Baykan bu konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Serhan Baykan, ” Bizim Türkiye’de bir ilk olan uygulamamız iki etaptan meydana geliyor. İlk etapta geceye katılan çiftleri sahneye ve oyunculuğa ısındırarak hem eğleniyor hem de sahnedeki gösterileri için hazırlıyoruz”

“İkinci etapta katılımcı çiftleri sahnedeki rollerine hazırlama sürecimiz var. Çiftlerimize uygun bulduğumuz unutulmaz Hollywood komedi filmlerindeki sahneleri seçiyoruz ve onları kısa bir sürede rolleri için hazırlıyoruz. Onlara  boyunumuzbbu sahneyi  sahneleme ve bu sahnede başrol oynama deneyimini yaşama imkanı veriyoruz” dedi.

“Uzun yıllar tiyatro, sinema ve televizyon dizilerinden edindikleri tüm birikimleri Filiz Kaya ile beraber geceye katılan çiftlere aktardıklarını söyleyen Serhan Baykan böyle bir unutulmaz gece için talep ettikleri ücretin son derece uygun olduğunu belirtip, romantik bir ortamda çokça kahkahayla dolu bir gece yaşamak isteyenler için muhteşem ve alternatifsiz bir ortam sunduklarını sözlerine eklerken detaylı bilgi için cimdikkumpanya@gmail.com adresinden ya da 0544 496 08 69 no’lu telefondan Çimdik Kumpanya’ya ulaşmanız mümkün diyerek sözlerini tamamladı.

Kamil HIZER /Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.