Bu filmin sonunu sadece 3 kişi biliyor

Asla unutmayın " Hiç bir cinayet kusursuz değildir"...

Türk televizyon tarihin en çok izlenen dizisi olan “Kanıt” beyazperdeye uyarlanıyor. Dizide olduğu gibi “45-25 Kusursuz Cinayet” filminin yönetmen koltuğunda Biray Dalkıran’ın oturduğu, senaristliğini Ahmet Saatçioğlu’nun yaptığı Gökhan Mumcu, Mehmet Baştürk, Beyza Nur Mete ve Sercan Elikara gibi isimlerin başrollerini üstlendiği film 6 Eylül günü sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Sosyal medya fenomenlerinin seri cinayete kurban gitmelerini anlatan “45-25 Kusursuz Cinayet” filminin fragmanının yayınlanmasından kısa bir süre sonra “Kanıt” dizisinin fenomenleri tarafından mesaj yağmuruna tutulan Biray Dalkıran “45-25 Kusursuz Cinayet” benim bugüne kadar çektiğim en iyi film oldu iddiasında bulundu.

FİNALİ OYUNCULAR DAHİ BİLMİYOR

Polisiye film tarzında Türkiye’de çekilen filmler içerisinde en iddialılarından biri olacağı düşünülen film aynı zamanda bir çok ilki de içinde barındırıyor. Ünlü yönetmen Biray Dalkıran filmin finalini üç ayrı ekiple çekildiğini ve bu yüzden filmin finalinin nasıl biteceğini başrol oyuncularının dahi bilmediğini, senarist, montaj şefi ve kendisinden başka hiç kimsenin filmin finali hakkında bilgisi olmadığını ifade etti.

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın