Bu Çağrı başka Çağrı

Çağrı 'dip' ile yenilendi...

Magazin dünyasının göz önünde olmadan sessiz sedasız kendi müziğini yapmaya devam eden bir sanatçı olarak bilinen Çağrı müzik hayatında bir ilke imza atarak bir Sezen Aksu şarkısı ile müzikseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bestesi Sezen Aksu ile Ozan Bayraşa’nın ortaklaşa yaptıkları sözleri Sezen Aksu’ya ait olan “Dip” adlı yeni single çalışmasında Çağrı başka bir ilke daha imza atarak yeni vokal yorumu, sound’u ve klipteki tarzı ile dikkatleri üstüne çekmeyi başardı.

Daha önceki yorumlarından daha farlı bir yorumu ile müzikseverlerin karşısına çıkarken şarkının düzenlemelerini de Ozan Bayraşa imzası bulunuyor.

Yeni single çalışması hakkında kısa bir açıklama yapan Çağrı “ Sezen Aksu bizim ailemizin dinlediği en önemli sanatçılardan birisiydi. Bugüne kadar kendi yazdığım şarkıları poker nasıl oynanır söylemeye özen gösterirken Sezen Aksu’nun bir şarkısını söyleme fırsatı bulamamıştım. İlk kez buna cüret ettim. Çalışmamın bitişi karantina günlerine denk gelince bizde ‘üretim hayata bağlar ve bir güzellik olur’ diyerek paylaştık.” dedi.

Dip adlı şarkının klip çekimlerinde ise yönetmen koltuğunda Nihat Odabaşı otururken klip adeta yepyeni Çağrı’nın ön gösterimini yaptı.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Bir yanıt yazın