Bryan Adams, “So Happy It Hurts” dünya turnesi kapsamında Türkiye’ye geliyor

Bryan Adams, “So Happy It Hurts” dünya turnesi kapsamında Türkiye’ye geliyor

Raif Akyüz’ün haberine göre Kanadalı şarkıcı ve söz yazarı Bryan Adams, “So Happy It Hurts” dünya turnesi kapsamında 18 Ekim Cuma akşamı Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda sahne alacak.

Kariyerine Oscar, Grammy, MTV gibi prestijli ödüller adaylıkları ve birçok ödül sığdıran, 100 milyonun üzerinde albüm satışına ulaşan rock’n roll devi Bryan Adams, 5 yıl aradan sonra yeniden İstanbul’daki sevenlerinin karşısına çıkacak. Adams, 2023 Grammy Ödülleri’nde En İyi Rock Performansı dalında aday gösterilen 15. stüdyo albümü “So Happy It Hurts” ile aynı adı taşıyan turnesinin İstanbul ayağı kapsamında, 18 Ekim Cuma akşamı Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda hayranlarıyla buluşacak.

Adams’ın “Cuts Like a Knife”, “Reckless” ve “Waking Up the Neighbours” gibi başyapıt albümlerinin yanı sıra “Summer of ’69”, “Everything I Do, Run to You”, “Heaven, Please Forgive Me”, “Have You Ever Really Loved a Woman?”, “When You’re Gone” gibi pek çok unutulmaz eseriyle rock sahnesinin efsane isimleri arasında yerini aldığını belirtmek gerekir. Bryan Adams, müzik otoritelerinden Billboard tarafından dünya müzik tarihinde tüm zamanların en başarılı 30. sanatçısı olarak da seçilmiştir. İstanbul konserini sosyal medya hesabından “Haydi rock yapalım!” mesajıyla duyuran Adams’ın sahnesine tanık olmak için ajandanızı şimdiden güncellemeyi unutmayın.

NEO Events & Stellar Co. organizasyonuyla Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda gerçekleşecek bu özel gecenin biletleri 11 Mart Pazartesi günü saat 10:00’da Passo’da satışa sunulacak.

Haber : Raif Akyüz / Magazinname.com

Instagram: @raifakyuzoffical

Bir yanıt yazın