Botav Almanya’ya çıkartma yaptı

Botav Almanya’ya çıkartma yaptı

Almanya’nın başkentinde düzenlenen ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı, bu sene de kapılarını dünya turizmine açtı. “Seyahat ve Turizmde Dönüşüme Birlikte Öncülük Edin” temasıyla 5-7 Mart tarihleri arasında gerçekleşen fuara, Bodrum’dan Bodrum Tanıtma Vakfı (Botav) heyeti yoğun bir şekilde katıldı.

Botav Heyeti Yoğun Katılım Sağladı

Botav Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Alptekin Polat, Genel Sekreteri Galip Gür, Yönetim Kurulu Üyeleri Alişir Şahin ve Eray Eraslan, fuarda Bodrum’u temsil ettiler. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy‘un da katıldığı fuarda, “2024’te hedefimiz çok daha iddialı, 60 milyon ziyaretçi, 60 milyar dolar gelir hedefimiz var” açıklaması büyük alkış aldı.

Fuarda Yoğun Çalışmalar Gerçekleştirildi

Botav heyeti, fuarda Bodrum’un turizm potansiyelini tanıtmak ve sezon planlamaları için yoğun çalışmalar yürüttü. Fuar boyunca seyahat acenteleri, tur operatörleri ve potansiyel turistlerle görüşmeler gerçekleştirildi.

Aile Dostları ile Bir Araya Gelme

Fuarda yoğun geçen bir günün ardından İkinci Başkan Alptekin Polat damadı Eray Eraslan ve aile dostları, dünyaca ünlü yapay zeka profesörü Şahin Albayrak ile bir araya gelerek akşam yemeği yediler.

Bodrum’un Tanıtımı İçin Önemli Bir Fırsat

ITB Berlin, Bodrum’un tanıtımı için önemli bir fırsat sundu. Botav heyeti, fuarda Bodrum’un tarihi, doğal güzellikleri, kültürel zenginlikleri ve turizm altyapısı hakkında geniş bilgi verdi. Fuara katılan birçok kişi Bodrum’u ziyaret etme arzusunu dile getirdi.

Bodrum Turizm Sektörüne Katkı

Botav’ın ITB Berlin 2024’e katılımı, Bodrum turizm sektörüne önemli katkılar sağlayacak. Fuar kapsamında gerçekleştirilen görüşmeler ve temaslar, Bodrum’a gelecek turist sayısında artışa ve turizm gelirlerinin artmasına katkıda bulunacak.

Bir yanıt yazın