DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20706790.92331%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:36

SABAHA KALAN SÜRE

Bonita Nail Hizmetlerimiz

Bonita Nail Hizmetlerimiz

Bonita Nail olarak firmamız Kadıköy de faaliyet göstermektedir. Bonita Nail olarak kadınların güzelliğine güzellik katmak için burada hizmet vermeye devam etmekteyiz.

ABONE OL
26 Ocak 2023 12:38
Bonita Nail Hizmetlerimiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bonita Nail Hizmetlerimiz

 

Firma ismimizden de anlaşılacağı üzere el, ayak ve tırnak bakımı, sağlığı ve güzelliği üzerine hizmetlerimizi vermekteyiz. Bu bağlamda tırnak sağlığı konusunda uzman ekibimiz kendi alanlarında müşteri memnuniyetini sağlamaktadırlar. Manikür ve Pedikür alanında vermiş olduğumuz hizmetlere detaylarıyla bakılacak olursa

 

protez tırnak

– Manikür ve kalıcı oje

– Protez jel bakım

– Pedikür ve Kalıcı oje kategorilerinde hizmetlerimiz bulunmaktadır.

 

Manikür ve Pedikür Malzemeleri

 

Bonita Nail olarak kadıköy protez tırnak salonumuzda birinci sınıf kalite malzemeler kullanılmaktadır. Profesyonel ekibimizin uzmanlığı ile birlikte istanbul protez tırnak destinasyonu içerisinde Bonita Nail olarak en iyi salonlar arasında yer almaktadır.

 

Tırnak Temizliği Ve Hijyen Kuralları

 

Bonita Nail olarak özellikle işlemlerimiz esnasında hijyen ve temizlik kurallarına son derece titizlik göstermekteyiz. tüm malzemelerimiz tek kullanımlık hijyen malzemelerden oluşmaktadır. Tırnak kesimi esnasında tırnak batmalarının önüne geçmek amacıyla mutlaka düz kesilmeli ve asla dip kısmından tırnak kesilmemelidir.

 

Özellikle tırnak ve el sağlığı açısından günlük temizleme süreci tamamlandıktan sonra derinin nemlenmesi için el üzerine masaj yapılarak vazelin sürülmesini tavsiye etmekteyiz. Böylece hem erken yaşlanma belirtilerinin önüne geçilecek hem de cilt sağlığı korunacaktır.

 

Protez tırnak uygulamalarımızda öncelikle tırnak temizliği sağlanarak protez tırnak uygulaması yapılmakta ve belirli periyodlarda bakımlarının yapılması konusunda müşterilerimiz bilgilendirilmektedir.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.