Bir kadının azmi ve başarısının adı “Melis Melina”

Bir kadının azmi ve başarısının adı “Melis Melina”

Melis Melina İran’da kadın olmanın zorluklarını yazdığı yazılardan dolayı 10 ay hapishanede geçirerek yaşadı. Bu süreç sonrasında 2013 yılını 2014 yılına bağlayan gece ülkemize iltica eden yazar Melis Melina önce alfabeyi öğrendikten sonra Türkiye’de açık lise okuyarak mezun oldu.

Başkent oyunculuk akademisinde oyunculuk eğitimi alan ve sonrasında ülkemizde yayınlanan ve reyting rekorları kıran “Yasak Elma”, Bir Peri Masalı”, “Kirli Sepeti” ve “Yalı Çapkını” gibi dizilerde rol alan başarılı gazeteci ve yazar Melis Melina güzel olan sesini de değerlendirerek Nigar Abdullayeva’nın “Havalaniram”, Sezen Aksu’nun “Sen ağlama”, “Bende Yoluma giderim”, “Tutuklu”, “Ne kaşı nede gözü” şarkılarını yorumlayarak müzik dünyasında da bende varım dedi.

 

Önümüzdeki günlerde çıkaracağı bir albümle müzikseverlerle buluşmak isteyen Melis Melina aynı zamanda önümüzdeki günlerde çıkaracağı ve kendi hayat hikayesini anlattığı “Benim Adım Melina” adını verdiği biyografi tarzındaki kitabıyla da kitapseverlerle buluşmanın heyecanını yaşıyor.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın