Bilinçaltı enerji uzmanı Müge Yaşar “Aslında Mutluluk Kolay” diyor

Bilinçaltı enerji uzmanı Müge Yaşar “Aslında Mutluluk Kolay” diyor

Anne karnında yaşamaya başladığımız andan itibaren, beynimiz yaşadığımız her saniyeyi kaydeder ve anlamlandırır. Neyi nasıl ve neden yapıyorsak tamamen bu kaydedilmiş verilerle ilgilidir. Kendimizin verdiği sandığı tüm kararları aslında beynimiz bize verir. Her tür his, hareket, istek, başarı, korku vb. durumu beynimiz aslında kendi kendine bunu işaretlediği ve bize uygulattırdığı için yaparız.

Peki madem beynimiz bize hükmediyor, bizi negatif etkileyen durumlarla tüm hayatımız boyu yaşamak zorunda mıyız? Yani bu yüzden hep mutsuzluk mu yaşamalıyız?

Bebekken duvarda anlık gördüğümüz bir resmin sonucunda (ki bunu hatırlamazsınız ama beyin hatırlıyor) yükseklikten korkmanın, çocukken oynadığınız köpeğin sadece oynamak için elinizi ağzınıza alması sebebiyle tüm hayatınızdan köpeği çıkartmanın, sırf o eve gittiğinizde çocukluk mutluluklarınızı hatırlatan o kokuyu hep hayatınızda tutabilmek için sürekli çamaşır suyu ile evi durmaksızın silmenin, anneanneniz “sizden hiçbir şey olmaz” dediği için sürekli çalışsanız da bir türlü ilerleyememenin, bir kez balık pazarındaki koku hoşunuza gitmedi diye hiçbir deniz ürününü yaşamınıza sokmamanın, beynin kendisi sürekli kaygı üretiyor diye sürekli kötü şeyleri düşünmenin, düşündükçe de gerçekten kötü şeyler olmasının ve mesela “Para bizi ne yapsın?” diye saçma bir düşünce kalıbını yerleştirmeniz ile kendinize sınır koyup yalnızca belli bir çerçevede takılıp kalmanın ne manası var?

Bu noktada tüm yaşamsal faaliyetlerimizi yöneten, bizi hayatta tutan beynimize çok teşekkür ediyor ancak kendisini yönetme gücünün de bizde olduğunu kendisine hatırlatıyoruz.

Mutluluk Kolay Tekniği ile yaptığımız seanslarda, gerçekten çok kolay ve hızlı bir şekilde beyninizi nasıl yöneteceğinizi öğretiyoruz. Bu seanslarda, iyileştirmek istediğiniz sorun her ne ise bu sorunu beyninize çözmesini, varsa bağlı anıları temizlemesini, öfke varsa affetmesini, geçmişin ve sorunların geride kaldığını hatırlatıyoruz.

Tekniğin bir güzel yanı da çözülebilen sorunların uçsuz bucaklığı. Çünkü her bireyin yaşanmışlığı kendine olduğu için, her sorun da kendi içinde çok özel.

Son olarak, en önemlisi bu tekniği uygulayan uzmanların terapi yapmadıklarını ve danışanın bu konuda uzmanlık aldıkları kişiler varsa mutlaka tedavilerine devam etmeleri gerektiğini hatırlatmam gerekir. Bu teknik, tamamen bir destek tekniğidir. Çok daha özel durumlarda olan psikoz, şizofreni, bipolar bozukluk ya da borderline (sınırda kişilik) sorunları yaşayanlar, uyuşturucu bağımlıları ve intiharı düşünenler ne yazık ki bu tekniği kullanamazlar.

Teknik ve çalışmalarımız ile daha fazla bilgi almak için: Instagram @mutlulukla.iyiles sayfamı ve tekniği geliştirmiş olan Gülcan Arpacıoğlu’nun www.mutlulukkolay.com sitesini takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın