DOLAR 32,3719 0.16%
EURO 34,9869 -0.28%
ALTIN 2.323,850,20
BITCOIN 22919052.23141%
İstanbul
16°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Biliana Doll, plaj kültürünüzü değiştirmeye hazırlanıyor
  • Magazin Name
  • Genel
  • Biliana Doll, plaj kültürünüzü değiştirmeye hazırlanıyor

Biliana Doll, plaj kültürünüzü değiştirmeye hazırlanıyor

ABONE OL
21 Nisan 2021 03:17
Biliana Doll, plaj kültürünüzü değiştirmeye hazırlanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Biliana Doll 2021 plaj koleksiyonu, göz alıcı renkler, cesur kalıplar ve aksesuarlardan oluşuyor.  Türkiye ile aynı anda Avrupada da satışa sunulan Biliana Doll koleksiyonunun tamamı feminenliğe yaptığı güçlü vurgularla yaz sezonunda güneşten daha fazla içimizi ısıtan bir koleksiyon haline geliyor. Koleksiyonun her parçası özel üretim kumaşlar ve kaliteli aksesuarlar ile bir araya gelerek sürdürülebilirliği marka DNA’sına yazdırıyor.

Plajların vazgeçilmesi neon renkli mayolar transparan tüller ile bedeni saran bir uyum içerisinde hayat buluyor. Titizlikle işlenen Swarovski taşlar ışıltılı dokular yaratırken, parçaları birleştirici aksesuarlar sofistike görünümünüze ufak bir dokunuş yapıyor, ustaca tasarlanmış animal print mayokiniler ile Biliana Doll’ un egzotik dünyası su içinde de şık olunabileceğinin kanıtı niteliğinde. Pareolar ve plaj kıyafetleri ile şehir stilinizi partilerden, sahil boyu yürüyüşlerine kadar koruyabileceğinizi kanıtlıyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.