DOLAR 32,3180 0.2%
EURO 35,1298 -0.02%
ALTIN 2.291,810,64
BITCOIN 22906571.9602%
İstanbul
19°

AÇIK

19:31

AKŞAMA KALAN SÜRE

Beybida doğuma hazırlık eğitiminde anne adaylarıyla buluştu

Beybida doğuma hazırlık eğitiminde anne adaylarıyla buluştu

ABONE OL
17 Mayıs 2022 04:18
Beybida doğuma hazırlık eğitiminde anne adaylarıyla buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

24 Nisan 2021 Pazar günü Kolektif House’da gerçekleşen Beybida Doğuma Hazırlık Eğitimi etkinliğine ilgi büyüktü. Doğuma Hazırlık etkinliklerinde eğitimleri katılımcıya ücretsiz sunan Beybida.com Genel Yayın Yönetmeni  Özlem  Genç  Salcı, bilginin paylaşıldıkça çoğaldığına dikkat çekti.

Anne Bebek Eğitim ve Haber Portalı www.beybida.com , doktorlar, hemşireler ve alanında uzman eğitmen kadrosu ile Kolektif House Levent lokasyonunda bir eğitim etkinliği ile yeniden hamileleri ile bir araya geldi.  Gebelik dönemi ve doğum yöntemleri eğitimi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr Deniz Yıldıran Sarıcı’nın değerli sunumu ile gerçekleşti. Gebelik döneminde doğru beslenme ipuçlarını beybida.com hamileleri ile paylaşan Beslenme Uzmanı Dyt. Ezgi Çelik ise Mealkaline’nin sağlıklı içeceklerini katılımcılarımıza ikram etti. Yenidoğan bebek bakımı, emzirme eğitimi ve İşbir Junior ile bebeklerde uyku rutini oluşturma konularında  Anne Bebek Eğitim Hemşiresi Tuğçe Atak, bilgilerini paylaştı ve katılımcı anne ve babalara keyifli yolculuklarında eşlik etti. Emzirme Eğitimi bölümünde Beybida.com kurucusu Özlem Genç Salcı ise inek sütü alerjisi olan kızının 2 yıllık emzirme süreci ve süt alerjisi diyetinden bahsetti.

Baba adaylarına Önlem Bebek Bezi ile bebek bezi değiştirme yarışması düzenlendi ve renkli görüntülere tanık olundu. Kazanan babalara ise Bonita Minios Duyusal Gelişim Kiti, Dream Of Sisters Yenidoğan Bebek Kutusu ve Hipp ürünleri hediye edildi.

Tüm katılımcılara ücretsiz eğitim ve bebekleri için şahane hediyeler organize eden Beybida.com ekibi ücretsiz eğitimlere devam edeceklerini ve bu güzel yolcuklarında aileleri yalnız bırakmayacağını vurguladı.

Katılımcı sponsor markalar: İşbir Yatak, Hipp, Mealkaline, Önlem Bebek Bezi , Bonita Minios, Dream Of Sisters

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.