DOLAR 32,3787 0.18%
EURO 35,0555 -0.16%
ALTIN 2.324,420,23
BITCOIN 2272623-0.58988%
İstanbul
17°

AÇIK

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Beste Sue ilk single çalışması ile yeni neslin sesi olmaya hazırlanıyor
  • Magazin Name
  • Beste Sue ilk single çalışması ile yeni neslin sesi olmaya hazırlanıyor

Beste Sue ilk single çalışması ile yeni neslin sesi olmaya hazırlanıyor

ABONE OL
15 Şubat 2021 12:46
Beste Sue ilk single çalışması ile yeni neslin sesi olmaya hazırlanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü müzik paylaşım mecrası BİLGİ Music Label (BML) etiketiyle 12 Şubat tarihi itibariyle dijital platformlardaki yerini aldı. Sanatçı Beste Sue‘nun ilk   single çalışması “New Generation”, alışılmışın izini süren bir manifesto ve yeni nesli kendi kelimeleriyle anlatan bir öz eleştiri olarak öne çıkıyor. Sanatçı ilk single çalışmasında, bu çağa ait olan veya ona ayak uydurmaya çalışan herkesin kendinden bir parça bulabileceğini söylüyor. Bestesi ve sözleri kendine ait olan üç yeni şarkısıyla Beste Sue, yeni neslin sesi olmaya hazırlanıyor.

Birçok isimden destek geldi

Söz ve müziği Beste Sue’ya ait olan “New Generation”nın geri vokallerinde İpek Ektaş, Zehra Ergün ve Bidar, davulda Tunç Berke Köymen, bas gitarda Korel Memilli, elektrik gitarda İpek Ektaş, klavyede  Zeynep Oktar, yaylılarda Ali İsmail Köse yer alıyor. New Genetarion‘ın miks ve masteringi ise Ateş Erkoç‘a ait.

Beste Sue kimdir?

8 yaşında Koroporte’nin üyesi olarak müzik hayatına adım atan Beste Sue, bu alandaki eğitimineyse İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda yarı zamanlı klarnet bölümü öğrencisi olarak başladı. Bu sırada İstanbul Klarnet Korosu’nda da performans sergiledi. TRT Radyo-3’te yayınlanan “Arkadaşım Müzik” programının sunucusu ve Borusan Klasik Radyosu’nda “Perdedeki Notalar” programının yapımcısı ve sunucusu olarak görev alıyor.  İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü mezunu olan Beste Sue, lisans eğitimi sırasında tanıştığı şarkı yazımı ve müzik prodüksiyonu alanında, İngilizce popüler müzik türündeki çalışmalarına devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.