Bertin Yıldız’dan 6.’ıncı tekli

Bertin Yıldız altıncı teklisi “Bilmiyordum” yayında...

Bertin Yıldız’dan 6.’ıncı tekli

“İki Satır”, “Benden Eyvallah” ve “Kül Duman” gibi pop tınılı şarkılarıyla dinleyicilerin beğenisini kazanan Bertin Yıldız, şimdi ise altıncı teklisi “Bilmiyordum”u Avrupa Müzik markasıyla dinleyicilerle buluşturdu.

Sözleri Ege Yalaza ve Yıldız ikilisine ait olan teklinin müziği Ege Yalaza, düzenlemesi ise Gökhan Turan imzası taşıyor. Barındırdığı derin duyguları dinleyicisine hissettireceği öngörülen şarkının MuzikPlay YouTube kanalında yayınlanan Murat Demir yönetmenliğindeki klibi Finlandiya’da, Helsinki’de çekildi.

Bertin Yıldız, “Bilmiyordum”u şu sözlerle anlatıyor:

“Bilmiyordum, bir anda ortaya çıkan bir şarkı oldu. Hayatımda önemli bir yere sahip olan Ege Yalaza ile yapmış olmamızın yanı sıra şarkının duygusunu her zaman çok derinden hissediyorum. Özellikle ‘Canımdan almışsın, sende kalsın’ ve ‘Sana bakmıyordum kirlenmiş olma diye’ kısımları beni hala çok derinden etkiliyor. Yalnız ve umutsuzluk içinde sevdiğinin peşinden giden ama ona hiçbir zaman kıyamayan bir insanın duygularını anlatmaya çalıştım. Umarım dinleyicilerle bu duygular içinde buluşuruz!”

Bir yanıt yazın