Berru Tural’dan “Hiç İyi Değilim”

Genç sanatçı yeni yılın ilk günlerinde yeni çıkardığı single ile müzik dünyasında yerini perçinledi...

Daha önce yapmış olduğu ‘Final’, ‘İntikam’, ‘Aşk Engel Tanımıyor’ şarkılarıyla müzik dünyamızda tanınan Türk pop müziğinin genç isimlerinden Berru Tural, DMC etiketi ile “Hiç İyi Değilim” adlı yeni single’nı yayımladı.

Hiç İyi Değilim adlı şarkının söz ve müziği Güven Baran yaparken şarkının düzenlemesi ise Atınç Tombak’ ve şarkının mix ve mastering’ini Emre Kıral yaptı.
Şarkının sözlerini yazan Güven BaranHiç İyi Değilim” adlı şarkımı sürekli izlediği bir dizinin, romantik ve drama dolu bir bölümünden sonra çok etkilendiğim için yazdım. Şarkım aynı zamanda ayrılığı kabullenemeyen ve kendisine haksızlık yapıldığını hisseden birini anlatıyor” diyerek ifade etti. Berru Tural ise yaptığı açıklamada “ Şarkıyı ilk dinlediğim andan itibaren bu şarkıyı okumak istedim. Bu yıl yeni şarkılarımla müzik kariyerimde daha hızlı yol almayı hedefliyorum” dedi.

Şarkı için çekilen klibin senaryosunu, kurgusunu ve yönetmenliğini Efe Cansoy üstlenirken video klipte Berru Tural geçmiş, gelecek ve şu an olmak üzere üç ayrı zaman diliminde kendini ararken, aynı zamanda geçmişten gelen olumsuz durumları tekrar yaşamamak adına, kendisini koruyan görünmez iki tane melek rolünde mankenler eşlik etti.

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın