Berkan Sunteroglu yeni şarkısı FALLING FOR YOU ile iddialı

Berkan Sunteroglu, müzikseverleri ilk dinleyişte etkisi altına alacak yepyeni şarkısı “FALLING FOR YOU”tüm dijital platformlarda yayında.

Berkan Sunteroglu’un yepyeni şarkısı “. Güçlü yorumu ve son zamanlarda yayınını yaptığı şarkılarla dijital müzik platformlarında geniş bir dinleyici kitlesine sahip olan sanatçı, “FALLING FOR YOU” ile de iddialı.
Edinilen bilgilere göre; söz, müzik ve düzenlemesi kendine ’e ait olan ve ayrıca aranjör olan Berkan Sunteroglu müzikseverleri ilk dinleyişte etkisi altına alacak bir şarkı yapmayı başardı.

Sosyal mesafeli klip Yakın’da

Karantina günlerinde dolayı klip çekimi ekim ayına kaldığın belirten Berkan Sunteroglu klip çekimi için her şeyin hazır olduğun salgının durumuna göre Ekim ayin ’da klip için start verileceğin belirti, tamamı İstanbul çekilecek olan “FALLING FOR YOU”şarkısının video klipin, yönetmenliğin sürpriz bir isim yapıncağın belirten sanatçı dahil toplam 10 kişilik bir ekiple gerçekleşmesi planlanıyor.

Berkan Sunteroglu yapmış olduğu çalışmayla başta, ABD, Almanya, Rusya, ilk sırada olmak üzere House listesine de ön sırada yer almayı başardı.
Son olarak ’Ekim ayin, ABDlı çok ünlü bir Kadın sanatçı ile düet yapıncağın sürpriz olduğun belirti.

Bir yanıt yazın