Begüm Şengül üçüncü teklisi “Sol Yanım” ile müzikseverlerle buluştu

Alternatif sahnenin yeni isimlerinden Begüm Şengül'ün üçüncü teklisi 'SOL YANIM'ı müzikseverlerle buluşturdu...

Begüm Şengül üçüncü teklisi “Sol Yanım” ile müzikseverlerle buluştu

Alternatif sahnenin güçlü isimlerinden olmaya aday, şarkıları ve vokaliye dikkat çeken Begüm Şengül yeni teklisi ‘Sol Yanım’ı Siyah Keçi Records etiketiyle tüm dijital müzik platformlarında yayımladı.

Sözü ve müziği Begüm Şengül’e ait Sol Yanım; yarım kalan hikayelerin, geride bıraktığı yaslı kalplerin ve tutulmayan sözlerle, yıkılan hayallerin şarkısı…

Sol Yanım’ın duygusuna uygun olarak Aytaç Özgümüş tarafından düzenlenen şarkıda Begüm Şengül’ün orkestrasına yaylı grubu eşlik etti.  Şarkının mix ve mastering’ini Barış Büyük yaptı.

 Sade anlatımı ile tek plan tekniği ile çekilen Sol Yanım’ın video klibi Ümit Uzun ve Melih Şengül yönetmenliğinde çekildi.

Yalancı Fani’ ve ‘Sonbahar’ teklileriyle emin adımlarla kariyerinde ilerleyen Begüm Şengül; yeni şarkısı Sol Yanım’la, dinleyiciye geçmişe dair yarım kalan ne varsa hatırlatıyor ve bir kalp sızısı bırakıyor.

Begüm Şengül Kimdir?

28 Ekim 1988 yılında İstanbul’da doğdu. Müzik eğitimine İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda keman ve piyano dersleri alarak başladı. İlkokul yıllarında başladığı müzik eğitimini lise yıllarına kadar sürdürdü.

Beste çalışmalarına üniversitenin ilk yıllarında başlayan Begüm Şengül; Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nü bitirdi. Ardından, tekrar konservatuara döndü. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikal Tiyatro Bölümü’nde, şan, sahne ve dans eğitimi aldı.

Halen, Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği bölümündeki eğitimini sürdüren Begüm Şengül; sözü ve müziği yine kendisine ait olan üçüncü teklisi ‘’Sol Yanım’’ ile müzik kariyerini sürdürüyor.

Bir yanıt yazın