Begüm Çelebi’nin ikinci teklisi “İmza” yayında!

Begüm Çelebi, dinleyicilerin beğenisini kazanan ilk teklisi “Fark Etmedim”in ardından ikinci teklisi “İmza”yı Pink Music Company etiketiyle dinleyicilerle buluşturdu.

Begüm Çelebi’nin ikinci teklisi “İmza” yayında!

Müziğin eğitiminden gelen bir isim olarak 2023 ile birlikte şarkılarını yayınlamaya başlamaya karar veren, öte yandan 21. Roxy Müzik Günleri’nde Jüri Özel Ödülü’ne layık görülen Begüm Çelebi, dinleyicilerin beğenisini kazanan ilk teklisi “Fark Etmedim”in ardından ikinci teklisi “İmza”yı Pink Music Company etiketiyle dinleyicilerle buluşturdu.

Teklinin sözü ve müziği Begüm Çelebi, düzenlemesi Yüksel Cankurtaran imzası taşıyor.

Begüm Çelebi, İmza’yı şu sözlerle anlatıyor: “Şarkıyı yazarken stil ve müzik olarak Beth Hart & Joe Bonamassa ikilisinin birlikte yorumlamış olduğu blues rock tarzındaki şarkılardan etkilendim. Bu tarzı sevmem bu ikilinin sayesinde oldu diyebilirim. Rock ve blues tarzlarını ayrı ayrı da severim zaten. İkisi birleşince de çok şık duyuluyor bence. Şarkının ortaya çıkış fikri de Rockstar’ların hayranlarının vücutlarına imza atma esprisi! Sözleri yazarken hem bu fikirden hem de hayatı kafasına estiği gibi, biraz umursamaz, hızlı ve çabuk tüketilebilir bir şekilde yaşayan insanların davranışlarından etkilenerek yazdım. Şarkının içinde geçen imza sözcüğünü hem fiziksel anlamda atılan imza hem de iz bırakmak anlamında kullandım. Aslında fazla söze de gerek yok, şarkının içindeki “Gören bilen de zanneder ki Rockstar!” cümlesi her şeyi özetliyor. Bu vesileyle de buradan tüm Rockstar’larla ve Rockstar gibi yaşayanlara selam olsun!

Bir yanıt yazın