BÉGUM Bridal Design House’tan benzersiz bir piña colada

Minimal ve abartısız tasarımlarıyla gelinlik modellerine yeni bir soluk getiren BÉGUM Bridal Design House, yalnızca nikah ve düğünler için değil yaz ayları için hazırladığı beachwear koleksiyonuyla da özgün kadınlar için bir tavır sergiliyor.

BÉGUM Bridal Design House’tan benzersiz bir piña colada

BÉGUM Bridal Design House, düğün öncesi ve sonrası kadınların ihtiyaç duyduğu her an özgün ve yenilikçi yaklaşımıyla yanlarında olmaya devam ediyor. Beyazın zarafetini mekansız kılarak hayatın akışına adapte eden BÉGUM Bridal Design House tasarımları, plajlarda da iddiasını sürdürüyor.

İnce ayrıntıların büyülü bir ihtişama dönüştüğü tasarımlar arasında bu yaz ilgi odağı Piña Colada maksi elbise oluyor. Pamuk kumaştan tığ işi ve geometrik çiçeklerle girift bir şekilde dokunan, hareket halinde ise tüm detayların estetik katması için planlandığı, yırtmaçlı bohem elbise hikayenize tarz katıyor.

Beyaz veya nötr bir mayoyla ve seçtiğiniz bir kemerle kombinlenerek kumsalın ruhunu farklı bir seviyeye çıkaracak Piña Colada maksi elbise, yaz sıcaklarına tatlı bir esinti ile iz bırakacak.

Bir yanıt yazın