Bee Beauty’den yeni cilt bakım ürünleri

Gratis’in saç, vücut ve cilt bakım ürünleri ile öne çıkan markası Bee Beauty, yeni cilt bakım ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunuyor. Bee Beauty’nin yeni peeling ürünleri ve kâğıt maskeleri cildin arınmasını sağlayarak canlandırıcı bir bakım sunuyor.

Bee Beauty’den yeni cilt bakım ürünleri

Özellikle ürünlerinin kokuları ile dikkat çeken Gratis’in Bee Beauty markası, cildi arındırarak tazeleyen yeni peeling ürünleri ve maskeleri ile cildin ihtiyacı olan nemi sağlayarak canlanmasına destek oluyor. Bee Beauty’nin yeni Crystal Peeling Pedi, AHA Peeling Tonik Pedi ve Rose Gold Dekolte Maskesi, cildi günlük yaşamın stres, yorgunluk ve hava kirliliği gibi tüm negatif etkilerinden özel bileşenleri sayesinde arındırarak tazeliyor.

 

Bee Beauty Crystal Peeling Ped, hyalüronik asit ve postbiyotik ile geliştirilmiş formülü ile cilt bariyerinin güçlenmesini sağlarken, suda çözünebilen yağ aktifleriyle cildi temizliyor aynı zamanda cildin canlanmasına ve nemlenmesine yardımcı oluyor. İçeriğinde bulunan organik silika tanecikleri sayesinde de cilt gözeneklerini temizleyen Bee Beauty Crystal Peeling Ped, düzenli kullanımda yıpranmış cildin pürüzsüz görünmesini sağlıyor.

 

Bee Beauty Aha Peeling Tonik Ped, cildin tazelenmesine yardımcı olmak için geliştirilmiş glikolik asit ve laktik asit içerikli özel formülüyle ilk kullanımdan itibaren cildin parlaklığını ve berraklığını arttırmaya yardımcı oluyor. Sebum dengesinin sağlanmasına yardımcı olarak siyah nokta oluşumunu geciktirmeye ve gözenek görünümünün önlenmesine yardımcı olan Bee Beauty Aha Peeling Tonik Ped, aynısefa çiçeği ve cadı fındığı ile zenginleştirilmiş formülüyle de cildin güçlenmesine ve nem oranının korumasına destek oluyor.

 

Bee Beauty Rose Gold Dekolte Maskesi ise; özel formülü sayesinde dekolte bölgesinin nemlendirilmesine, cildi sıkılaştırarak aydınlık görünmesine yardımcı oluyor.

 

Bee Beauty Crystal ve AHA Peeling Tonik Ped 34 TL, Rose Gold Dekolte Maskesi ise 43 TL’den satışa sunuluyor.

 

Detaylı bilgi için;

Hande Tunçel – Soylu ve Cengiz Danışmanlık / 0530 549 45 07 / hande.tuncel@soylucengiz.com.tr

Münevver Tıfıl – Soylu ve Cengiz Danışmanlık / 0535 040 69 41 / munevver.tifil@ soylucengiz.com.tr

Bir yanıt yazın