BBC’nin yeni dizisi The Purset of Love başlamadan tartışma yarattı

BBC’nin yeni dizisi The Purset of Love başlamadan tartışma yarattı

Önümüzdeki günlerde BBC ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan The Pursit of Love dizisinin yeni fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragman dizinin seks, romantizm ve heyecan vaat ettiğini gösterdi.

Dizinin senaryosu aktrist ve senarsit Emily Mortimer tarafından kaleme alınırken, Mortimer aynı zamanda yönetmen koltuğuna da kendisi oturuyor. Mortimer ayrıca dizide küçük bir rol alarak hayranlarının karşısına geçecek.

Lily James dizide babası rolünü oynayan 51 yaşındaki Dominic Ftizgerald ile aşk yaşadığı iddia edilirken geçtiğimiz aylarda Roma’da ikilinin öpüşürken çekilmiş fotoğrafları yayınlanmıştı.

Magazin dünyası tarafından bu öpüşmenin dizinin reklamı için yapıldığı iddia edilirken, Dominic Fitzgerald bu iddiaları doğrularcasına eşi ile birlikte yaşadıkları evlerinin önünde magazincilere boy boy fotoğraf verdiler.

Yayınlanan fragmanda Lily James babası tarafından çıplak bir şekilde cezalandırılıyor. Bu sahne son günlerde çok konuşulurken en çok konuşulan da genç aktristin kırbaçlanırken babasının “Zina yapmayan bir kadın dünyadaki en iğrenç şeydir!” sözleri sosyal medyada tartışma yaratmıştı.

Bir yanıt yazın