DOLAR 32,3458 0.26%
EURO 35,1131 -0.06%
ALTIN 2.303,021,14
BITCOIN 22930743.54945%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Başkan Poslu’dan Engelliler Günü mesajı!

Başkan Poslu’dan Engelliler Günü mesajı!

ABONE OL
3 Aralık 2022 23:26
Başkan Poslu’dan Engelliler Günü mesajı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Poslu, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” kapsamında mesaj yayınladı.

Poslu, mesajında şunlara yer verdi:
“3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün ülkemizde ve dünyada engelli hak ve sorunları ile erişilebilirlik konusundaki farkındalığa vesile olmasını arzuluyorum. Engelli hak ve mücadelesi, günümüz dünyasının en önemli meselelerinden biri. Ülkemizde ise engellilerin karşı karşıya oldukları problemler, sadece ulusal iradenin tecellisi olan yöneticilerin değil, hepimizin sorumluluğunda olan önemli bir konudur. Bizlerin, engelli vatandaşları yılda bir kez değil, her an ve her koşulda gözeten bir yönetim anlayışını benimsememiz gerekiyor. Hepimiz, fırsat verildiğinde sanatta, sporda, siyasette ve çalışma hayatı başta olmak üzere her alanda üstün başarılar gösteren engelli kardeşlerimize destek olmaya devam edeceğiz. Amacımız önce kalplerdeki engelleri kaldırarak tüm yurttaşlarımızın beraber uyum içerisinde karşılıklı saygı ve sevgi ortamında yaşayabildiği bir Türkiye’nin inşasıdır. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü vesilesiyle engelli yurttaşlarımıza ve kıymetli ailelerine sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.”

#GÜNDEM #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.