DOLAR 32,3834 0.18%
EURO 35,0000 -0.26%
ALTIN 2.324,440,23
BITCOIN 2265534-0.82581%
İstanbul
14°

AÇIK

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Başkan Çalık Depremzedelerin Acılarına Ortak Oldu

Başkan Çalık Depremzedelerin Acılarına Ortak Oldu

ABONE OL
16 Şubat 2023 01:29
Başkan Çalık Depremzedelerin Acılarına Ortak Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık depremin vurduğu Hatay’daki bölge halkının acılarını paylaşmaya devam ediyor. Ulaşım zorluğu yaşanan köylere giderek deprem yardımlarını bizzat ulaştıran Başkan Çalık, yakınlarını kaybeden ailelere de baş sağlığı diledi. Tüm gün sahada olan Çalık, Belen’de dünyaya gözlerini açan Ebrar Asel bebeği ve ailesini de ziyaret etti. Günün sonunda ise geceyi dışarıda geçiren vatandaşlara soba ve kömür ulaştırıldı.

Depremden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay’a giden ve günlerdir bölgedeki çalışmaları yerinde koordine eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, vatandaşların acılarını paylaşmaya devam ediyor. Başkan Çalık son olarak, Beylikdüzü Offroad Kamp ve Doğa Sporları Kulübü ile birlikte ulaşımın zor olduğu köylere giderek yardımları bizzat teslim etti. Gün boyunca Belen, Samandağ ve İskenderun ilçelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Çalık, Samandağ Tekkebaşı Mahallesi’nde gelinini ve torununu kaybeden Dağ ailesine taziye ziyaretinde bulunarak sabır ve baş sağlığı diledi. Burada çocuklardan gelen kitap talebini de geri çevirmeyen Çalık, “Onur, Zeynep, Gonca, Meryem… Bu çocuklar bizim geleceğimiz. İstedikleri tüm kitapları onlara ve oradaki tüm çocuklara ulaştıracağız. Onlar yeter ki okusunlar; bu ülke için nefes ve umut olsunlar” ifadelerini kullandı.

Başkan Çalık tüm gün sahadaydı

Tüm gün ekiplerle birlikte sahada olan Başkan Çalık’ın bir diğer adresi Hatay Belen’de dünyaya gözlerini açan Ebrar Asel ve ailesi oldu. Henüz 4 günlük olan minik bebeğe ve ailesine sağlıklı bir ömür dileyen Çalık, “Hayat sana hep gülsün; sağlıkla, mutlulukla yaşa Ebrar Asel” dedi. Günün sonunda ise İskenderun’da ki vatandaşların yanında olan Çalık, “Hatay İskenderun’da sokak sokak geziyor, geceyi çadırda geçiren ya da evlerine giremeyip dışarıda oturan vatandaşlarımıza soba ve kömürlerimizi ulaştırıyoruz. Ekiplerimiz ilerleyen günlerde de yüzlerce soba ve kömürü ihtiyaç olan her noktaya ulaştırmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.

#Beylikdüzü Haberleri #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.