DOLAR 32,3346 0.25%
EURO 35,0788 -0.16%
ALTIN 2.302,071,09
BITCOIN 22767660.55838%
İstanbul
19°

AÇIK

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Barış Karabacak Almanya’daki Türklerin gurur kaynağı oldu

Barış Karabacak Almanya’daki Türklerin gurur kaynağı oldu

ABONE OL
13 Haziran 2022 14:25
Barış Karabacak Almanya’daki Türklerin gurur kaynağı oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aslen Denizli’li bir ailenin çocuğu olarak Almanya’da Schleswig-Holstein eyaletine bağlı Pinneberg’de Dünya’ya gelen Barış Karabacak, yaptığı çalışmalar ile bir anda Almanya’da yaşayan Türklerin gurur kaynağı oldu…

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

Karabacak yaptığı çalışmalar sayesinde 2012 yılında  Pinneberg kentinde kendisine örnek insanı ödülü verilmişti… Bu ödül kendisini bir anda siyasi çalışmaların içinde bulmasına neden oldu. Yaşadığı bölgede işlerinin yanı sıra siyasi çalışmalarda yapan, Barış Karabacak 2014 ve 2018 yılları arasında Schleswig-Holstein CDU Partisi ile eyalet yönetimine seçilmiştir. Bu dönemde yaptığı çalışmalar yalnız Türkler değil, bölgede yaşayan tüm yabancılar tarafından ilgi ile karşılanmış.

25 Ekim 2020 tarihinde yapılan Almanya Schleswig-Holstein Eyaleti Uetersen kenti belediye başkanı seçiminde,  Alman Hristiyan Demokrat Partisi (CDU), başkan adayı olarak Türk kökenli Barış Karabacak‘ı seçti. Seçim çalışmalara CDU üyesi Almanya eski Başbakanı Angele Merkel’de zaman zaman katıldı. Barış Karabacak belediye başkanı olmak için yarıştı. “Ben herkesin başkanı olmak istiyorum ve bu güzel gül kenti Uetersen’i daha parlak yarınlara taşımak istiyorum” diyerek çalışan Karabacak, seçimi kazanmadı, ancak gönülleri kazanmasını bildi..

Almanya’da yaptığı çalışmalar ile büyük ilgi çeken Barış Karabacak’a bir ödülde Düzce belediyesinden geldi… Düzce Belediye Başkanı ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Dr.Faruk Özlü‘nün elinden Başarı Ödülü aldı.

Başarılı İş İnsanı Barış Karabacak Euro Star,da yayınlanan Yeliz Akay,ın sunduğu Şehrin Patronları programına konuk oldu, Siyaset, İş Dünyası ve özel yaşamı ile ilgili bilgiler verdi… Çok farklı konularda güzel bir sohbet savasında geçen program özellikle Almanya’da yaşayan Türkler tarafından beğeni ile izlendi..

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.