DOLAR 32,5171 0.29%
EURO 34,5645 0.14%
ALTIN 2.494,090,46
BITCOIN 2044463-0.72456%
İstanbul
23°

AÇIK

04:44

SABAHA KALAN SÜRE

Barış Bektaş Netflix’ten gelen dizi teklifini reddetti mi?
  • Magazin Name
  • Barış Bektaş Netflix’ten gelen dizi teklifini reddetti mi?

Barış Bektaş Netflix’ten gelen dizi teklifini reddetti mi?

ABONE OL
3 Mart 2021 15:36
Barış Bektaş Netflix’ten gelen dizi teklifini reddetti mi?
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Genç oyuncu Barış Bektaş TRT 1’in iddialı yapımlarından biri olan dönem belgeseli olarak çekilen ve yayın hayatına başlayan “Savaşın Efsaneleri” adlı yapımda Kral V. Henry karakterini canlandırdı.

Önümüzdeki günlerde vizyona girmek için gün sayan yönetmenliğini Buğra Kekik’in üstlendiği başrollerini  Erkan Çelik, Oğuz Öztaş, Meriç Akay, Esma Nur Aydemir ve Hülya Diken gibi isimlerle birlikte paylaştığı “Ceberruh” adlı film ile oyunculuk kariyerine ivme katan Barış Bektaş aynı zamanda oyunculuğunun yanı sıra müzik dünyasına da “Öldüm” adlı single çalışması ile iddialı bir giriş yapmıştı. Barış Bektaş şan eğitmeni Meltem Şenel’den aldığı şan eğitimleri sonrasında söz ve müziği kendisine ait olan “Tutamıyorum” adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturmanın da ayrı bir heyecanını yaşıyor.

Barış Bektaş bu yoğun temposu içerisinde Netflix tarafından çekilecek mini bir diziden gelen oyunculuk teklifini geri çevirmek zorunda kaldığını belirterek “2021 yılı benim yılım olacak. Hem müzik dünyasında hem oyuncu olarak hedeflerime emin adımlarla yürümeye devam edeceğim. Oyunculuk eğitimlerimin yanı sıra at biniciliği be kılıç kullanma eğitimleri de alarak kendimi geliştirmeye devam ediyorum” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.