DOLAR 32,5904 0.35%
EURO 34,8885 0.43%
ALTIN 2.504,480,82
BITCOIN 20970440.87029%
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

19:55

AKŞAMA KALAN SÜRE

Baran İmamoğlu ilk teklisini müzikseverlerle buluşturdu

Baran İmamoğlu ilk teklisini müzikseverlerle buluşturdu

ABONE OL
2 Mayıs 2022 01:38
Baran İmamoğlu ilk teklisini müzikseverlerle buluşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Küçük yaşlardan itibaren müzikle ilgilenerek besteler yapan ve öte yandan sayısız sahne deneyimi olan, rock müziğin genç ve başarılı ismi Baran İmamoğlu ilk teklisi olan rock türündeki “Açsın Yapraklarım”ı Avrupa Müzik markasıyla dinleyicilerle buluşturdu. Söz ve müziği Baran İmamoğlu’na, düzenlemesi enstrümantal albümleriyle ve birçok sanatçının albüm ve konserlerinde yer alması ile bilinen hard rock ve blues gitaristi Mert Yücel’e ait olan “Açsın Yapraklarım”ın klip yönetmenliğini ise müzik dünyasında alternatif pop kariyeriyle bilinen Ali Özcan üstleniyor. Mix ve mastering çalışması Mert Yücel tarafından yapılan teklinin kapak görseli ise Ali Köse ve Özberk Akbaş’a ait.
Baran İmamoğlu, Açsın Yapraklarım’ı şu sözlerle anlatıyor: “Karanlıktan artık bıkan ve kurtulmak isteyen bir kişi aydınlığa ulaşmaya çalışır ve umduğu kişiye veya güce kavuşmak için onu tüm kalbiyle ister. Ancak o kişiye ya da güce erişebildiği zaman özgür ve mutlu olabilir. İşte ben de şarkımda bu kişiyi anlattım. Umarım bu şarkı, bu duyguyu yaşayan herkesin ruhuna dokunur.”

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.