DOLAR 32,3659 0.14%
EURO 34,9705 -0.31%
ALTIN 2.323,940,21
BITCOIN 22758111.07065%
İstanbul
14°

AÇIK

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Banabikurye ile Decathlon’dan yeni iş birliği

Banabikurye ile Decathlon’dan yeni iş birliği

ABONE OL
1 Nisan 2022 11:08
Banabikurye ile Decathlon’dan yeni iş birliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

10 ülkede şehir içi küresel teslimat hizmeti olan ve Borzo çatısı altında faaliyet gösteren Banabikurye, Decathlon ile yeni bir ortaklığa imza attığını duyurdu. Banabikurye, bin 697’den fazla mağazasıyla dünyanın en büyük spor malzemeleri perakendecisi olan Decathlon’un online siparişlerini, yeni anlaşma ile birlikte İzmir, Ankara, Bursa, Antalya ve Adana’da aynı gün içinde teslim edecek.  Daha önce İzmir, Ankara, Bursa illerinde online siparişleri aynı gün teslimat hizmeti sunan Decathlon, Banabikurye ile yapılan iş birliğiyle birlikte bu şehirlere Adana ve Antalya’yı da ekledi.

Decathlon, bu stratejik ortaklık ile Banabikurye teknolojisini kullanarak Türkiye’deki mağazalarında kullanıcılarına en verimli ve uygun fiyatlı tedarik çözümü sunacak.

“Mümkün olan en uygun maliyetli hizmeti sunuyoruz”

Alışveriş kararlarının çoğu durumda nakliye süresine bağlı olduğunu ve müşterilerin paketlerini almak için sabırsızlandıklarına dikkat çeken Borzo CEO’su Idriss Al Rifai, “Bir perakendeci için, yerleşik lojistik şirketleriyle çalışmanın her firma için karşılığı farklı. Örneğin; online satışlarda günlük veya aylık satışın kaç paket olacağı önceden bilinemiyor. Bu sebeple kendi kuryelerinin olması maliyeti oldukça yükseltiyor. Banabikurye’nin teknolojisi işte tam burada devreye giriyor.  Verimli ve hızlı tedarik zinciri süreci sağlıyor. Hem Decathlon hem de Türk müşterileri için mümkün olan en uygun maliyetli hizmeti sunarken, kullanıcılarına aynı gün içinde aldıkları ürünün teslimatını sunuyor” dedi.

Borzo hakkında:

Borzo, işletmelere aynı gün şehir içi teslimatı sağlayan küresel bir tedarik zinciri platformudur. Algoritmalar, aynı gün teslimatın fizibilitesini sağlamak için coğrafi rotaları, paketlerin içeriğini, kuryeleri ve diğerlerini dikkate alarak çok sayıda paralel teslimatı optimize eder. Platform, Brezilya, Hindistan, Endonezya, Kore, Malezya, Meksika, Filipinler, Rusya, Türkiye ve Vietnam dahil olmak üzere 10 ülkede hizmet vermektedir. Borzo’nun 3 milyondan fazla kuryesi ve yüzde 75’i küçük ve orta ölçekli işletmeler olan 3 milyon aktif müşterisi bulunmaktadır. Daha fazla bilgi için borzodelivery.com adresini ziyaret edin.

Banabikurye hakkında:

Banabikurye araçlı ve motorlu kuryeler ile kuryeye ihtiyacı olan işletmeleri  bir araya getiriyor. Kurye hizmetine ihtiyaç duyulduğunda, talep 7/24 website ya da ücretsiz uygulamadan dakikalar içerisinde oluşturulabiliyor. Talep sisteme düşer düşmez gönderinin alınacağı noktaya en yakın olan kuryeler haberdar olup ve uygunluk durumuna göre talebi kabul ediyor. Talebin kabul edilmesinin ardından 30 dakika içinde kurye çıkış adresine vararak gönderiyi teslim alıyor ve 60 dakika içerisinde alıcıya ulaştırıyor. Bu süreçte kurye haritadan takip edilebiliyor, desteğe ihtiyaç olduğunda ise canlı destek bölümünden yardım alınabiliyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.